Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Brug tre timer på at blive klædt på til at hade Word lidt mindre

Vi invitererer til en præsentation af Microsoft Word. Det bliver først og fremmest set fra grafikerens side. Så det bliver ikke et kursus med en Word-nørd, men derimod en et Word-crash-course fortalt af en InDesign-nørd.

wordhater

Hvornår

03. oktober 2017 17:00-20:00

Hvor

København

Pris

0,00

Kunden beder om at få piftet sit Worddokument op, så det ser lidt flottere ud. Dokumentet skal udgives i Word, og kunden skal kunne rette i sit dokument... Vi kigger på styles, skrifter, marginer, header, footer, billeder – alle de ting vi ville arbejde med i InDesign. Vi tager (In)Design-brillerne på og arbejder i Word. 

Vi tager udgangspunkt i den nyeste version af Word – den man abonnerer på, ligesom vi abonnerer på InDesign og resten af Adobe-pakken. Og vi bruger Mac-udgaven. 

Vi skal også kigge den anden vej. Hvordan laver vi (eller kunden) det bedste manuskript til mig – grafikeren. Måske skal jeg – inden jeg arbejder i InDesign – gennemgå kundens manuskript i Word og rette det til dér? Jeg er InDesign-nørd, og min brug af Word er først og fremmest af tvang, men jo mere jeg arbejder i Word, jo kommer jeg til at holde af programmet. Og måske er der et par ting, som InDesign kan lære af Word.

Underviser: Bo Sørensen, der arbejder med grafisk design på alle platforme. Bo har mange års erfaring som underviser. Læs mere om Bo her: http://bosoerensen.dk

Deltagelse gratis, men med no-show-fee på kr. 100, såfremt der meldes afbud efter den 28. september eller ved evt. udeblivelse.

Arrangementet er kun for medlemmer af Visuelt Forum.