Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Er afholdt

AFHOLDT. Adobe Creative Cloud update seminar

Savner du et overblik over de nyeste funktioner i InDesign, Illustrator og Photoshop?
På dette seminar gennemgår vi de nyeste funktioner i Adobe Creative Cloud 2019 og nogle af de mest spændende nyheder i tidligere versioner af Creative Cloud.

Adobe Creative Cloud update seminar

Hvornår

13. marts 2019 17:00-21:00

Hvor

København. Præcis adresse meddeles de tilmeldte.

Pris

Gratis, dog betales der 100 kr. i no show fee ved afbud efter 7. marts eller ved udeblivelse.

Type

Seminar

** Arrangementet er kun for medlemmer af Visuelt Forum **

Se de nye funktioner i InDesign, fx hvordan InDesign automatisk kan tilpasse dine indsatte billeder, hvordan du kan importere din kundes PDF kommentarer direkte ind i InDesign, og andre funktioner der kan spare dig for masser af tid i produktionsprocessen. 

Vi ser på de nyeste værktøjer og funktioner i Illustrator og Photoshop, bl.a. hvordan du kan lave fantastiske fritlægninger, eller få din svigermor til at smile ganske ufrivilligt. 

Udover nyhederne i Creative Cloud kigger vi på programmet Adobe Dimensions, der giver dig mulighed for at lave super realistiske produkt mockups i 3D. 

Interaktive publikationer i InDesign har længe været et mere eller mindre dødt område pga. begrænsninger med Flash. Med Publish Online og HTML5-formatet har vi fået mulighed for at lave spændende onlinepublikationer, indeholdende animationer, lyd og video, der kan ses på alle platforme og i alle browsere. 

Oplægsholder
Gert Laursen er uddannet grafiker og har været selvstændig siden 2007 med firmaet Advice360, hvor han holder kurser for virksomheder i brugen af de grafiske programmer.
Udover at holde kurser og seminarer udvikler han også undervisningsmaterialer til Adobe programmerne.

Arrangeres i samarbejde med HK Grafisk.