Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Coverkunst

På Visuelt Forums Facebookgruppe (kun for medlemmer) skifter vi coverbillede en gang om måneden. Herunder præsenterer vi vores "coverkunstnere". Vil du være månedens FB-coverkunstner, så skriv til bentegirafisk@gmail.com
---

Karin Pihl Madsen

Karin Pihl Madsen

November 2018 – Karin Pihl Madsen
Månedens Facebook-coverbillede er designet af Karin Pihl Madsen. Hun fortæller: Til daglig er jeg Art Director hos PANDORA. Vild med gåture, instagram og flatlays ... det er som at lægge puslespil med naturen. Kodeordet denne gang er: KONTRAST.

---

Louise Rosenkrands

Louise Rosenkrands

Oktober 2018 – Louise Rosenkrands
Temaet for denne måneds coverbillede er SAMARBEJDE. Louise Rosenkrands er illustrator og sidder til daglig på kontoret ‘Spild af Tid’ på Nørrebro i København.

---

Karina Bjerregaard

Karina Bjerregaard

September 2018 – Karina Bjerregaard
Septembers fb-cover af Karina Bjerregaard handler om SYNLIGHED, som jo er centralt i enhver grafikers arbejde ;-) Teknisk er det et bearbejdet og bemalet træsnit.

---

Kirsten Bille

Kirsten Bille

August 2018 – Kirsten Bille
Denne gang har Kirsten Bille taget udfordringen “Mangfoldighed” op. Hun skriver om sig selv: Jeg er selvstændig fotograf (siden 1995) indenfor portrætter og arkitekturfotografi, og har de sidste par år arbejdet med tegninger i stort format, som jeg har udstillet i forskellige kunstforeninger. Jeg har et kombineret studie/værksted på Østerbro, og underviser desuden unge på foto/medie-linien på Ballerup-Herlev Produktionshøjskole.

---

Simon Væth

Simon Væth

Juli 2018 – Simon Væth
Denne måneds coverbillede er skabt af Simon Væth, hvis coverbillede har titlen "Deadline". Simon er iIllustrator, tegneserietegner og underviser med afgang fra Designskolen Kolding i 2010. Han beskæftiger sig med temaer om mytologi og folklore. I øjeblikket arbejder han på en tegneserie om sagn og fortællinger fra de danske galgebakker.

---

Pernille Sys Hansen

Pernille Sys Hansen

Juni 2018 – Pernille Sys Hansen
Pernille Sys Hansen mester for denne måneds coverbillede i Visuelt Forum. Pernille har fået ordet FÆLLESSKAB og benspændet: moderne og farverigt. Pernille arbejder som grafisk designer med bogtilrettelægning.

---

René Steen Sørensen

René Steen Sørensen

Maj 2018 – René Steen Sørensen
René er grafisk designer, nyhedsgrafiker og illustrator. Han har fået til opgave at tegne TID. Hver måned får Visuelt Forums facebook et nyt coverbillede. Anledningen er Visuelt Forums 20 års jubilæum den 4. oktober. Til hvert billede følger et par benspænd om stil og teknik, for det skal jo helst ikke være alt for nemt.

---

Torben Wilhelmsen

Torben Wilhelmsen

April 2018 – Torben Wilhelmsen
Billedet er skabt at Torben Wilhelmsen udfra skriften Imperfegg (som han også står bag). Torben er grafisk designer og typonørd. Torbens benspænd var: retro-techno, robot, håndholdt - og så kom der lige et ekstra: høns.

---

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.