Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Arrangementer og rejserefusion

Visuelt Forum afholder et hav af spændende medlemsarrangementer.

Visuelt Forum på studietur i Lissabon 2016.

Wouter van Dam Visuelt Forum på studietur i Lissabon 2016.

Som medlem af Visuelt Forum har du adgang til mange forskellige arrangementer: fyraftensmøder, studieture, weekendkonferencer, seminarer med videre.

Fyraftensmøderne kan være inspirationsmøder, småkurser, virksomheds- og museumsbesøg og softwareintroduktioner. De er som hovedregel gratis at deltage i og ligger fortrinsvis på hverdage fra kl. 17-20.

Weekendkonference

Hvert år i marts måned mødes cirka 50 VIF'ere på et dejligt sted, senest Tune Kursuscenter  ved Greve, til en intensiv weekend med oplæg, workshops, netværk og debat.

Studietur

Hvert andet år afholder vi en studietur for 40 medlemmer af Visuelt Forum. Vi har været i Berlin, Lissabon, Barcelona, London, Madrid og Warszawa og Holland. Studieturene indeholder virksomhedsbesøg, museumsture, fagligt inspirerende foredrag og mulighed for at netværke med danske og udenlandske kolleger.

Heldagsseminarer

Visuelt Forum er medarrangør af en række heldagskonferencer og -seminarer, fx We Love Graphic Design og Tal til Øjet.

Rejserefusion

Som VIF-medlem uden for Movia-området kan du få rejseudgifter refunderet, når du deltager i Visuelt Forums arrangementer i København, ligesom du kan få refusion, hvis du bor uden for Aarhus bybus-område og deltager i et arrangement i Aarhus.

Visuelt Forum betaler også rejserefusion ved deltagelse i DJ's Fagfestival.

Rejserefusion forudsætter, at du ikke får dækket dine udgifter på anden måde, f.eks. hvis de indgår i dit freelance-regnskab, eller din arbejdsgiver betaler.

Du kan maksimalt få refunderet et beløb, som svarer til DSB Standard. Husk at vedhæfte en kopi af billetten eller kontoudskrift fra rejsekort. Vi opfordrer til, at man om muligt køber orange billet.

Kører du i bil, skal du angive prisen på tilsvarende togbillet på dsb.dk. Rejser du billigere end med DSB, f.eks. med fly eller bus, er det denne billetpris, du kan få dækket. 

Visuelt Forum dækker ikke rejser med Ryanair.

Rejserefusionen udbetales ved, at du efter arrangementet sender en mail med oplysning om, hvilket arrangement du har deltaget i, dokumentation for din rejseudgift og dit kontonummer til Visuelt Forums kasserer: kasserer@visueltforum.dk

Send gerne dine bilag hurtigst muligt af hensyn til regnskabsafdelingen.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk