Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Film og TV folk som er ude og lave journalistisk video

Jonas Pryner Andersen

TV & Video

Rådgivning og inspiration for dig, der arbejder med TV, film eller video.

Mand bag computer

Jacob Nielsen

Bliv klogere på lønniveauet


Vil du gerne vide, hvilket lønniveau der er på film og TV-området? Få indblik i de aftalte mindstepriser i overenskomsten mellem DJ og Producentforeningen. 

Lars Bech

SØG RETTIGHEDSMIDLER

DJ uddeler rettighedsmidler fra forskellige puljer. Find den rette pulje og læs mere om skatteregler og brug af rettighedsmidler.

Lars Bech

HENT EN AFTALESKABELON

De rigtige aftaler mindsker risikoen for, at du kommer i klemme. Tjek DJ's skabeloner for ordrebekræftelser, fakturaer, samarbejdsaftaler, modelkontrakter mm.

Jacob Nielsen

JOHANNES LANGKILDE, NYHEDSVÆRT

”Der er især brug for at udvikle, diskutere og debattere vores fag i dag, hvor journalistik måske er vigtigere end nogensinde før – derfor har vi også en forpligtelse til i fællesskab at diskutere, hvad vi vil med det.”

tv-produktion

Jakob Carlsen

Tjek din kreditering

Ordentlig kreditering på film- og tv-produktioner har bl.a. betydning for tildelingen af rettighedsmidler

Jens Panduro Camilla Metelmann (arkiv)

CAMILLA METELMANN, TILRETTELÆGGER

”For mig handler mit medlemskab af DJ om at sikre mig selv i en hård branche. Jeg sidestiller det med at have forsikringer - dem ville ikke mange af os turde leve foruden.”

Jacob Nielsen

METTE MAYLI ALBÆK, JOURNALIST

”Da jeg var ansat i min første stilling, var jeg rigtig stresset over, hvad jeg ville på længere sigt. DJ anbefalede mentorordningen, og nu har min mentor hjulpet mig gennem mindst to jobskifter.”