Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Oplægsholdere

Se, hvor dygtige folk vi har fået fat i, og hvad de vil berige dig med.


 

Henrik Høgh-Olesen

Martin Dam Kristensen

Henrik Høgh-Olesen. Det æstetiske menneskedyr: Nøglestimuli og kraftobjekter – om de visuelle nøglestimuli vi tiltrækkes af.

Uffe Raupach

Selvportræt

Uffe Raupach. Historien om Danmark, rejsen til seriens visuelle grundlov. Om at tale til hjertet, følelserne og fantasien. Bliv blandt andet klogere på, hvordan man fanger publikum på 30 sekunder, og får dem til at blive hængende, og på hvordan støvet historie gøres levende og vedkommende.

Thomas Bärtschi

Selvportræt

Thomas Bärtschi. Måske tænker du ikke så meget over lyden, fordi du er en visuel skaber, men med denne session vil du få redskaberne og inspirationen til at skabe et lydbillede, som virkelig får det visuelle til at spille optimalt - hvad enten du arbejder med film, tv, web-tv og animationer.

MANND

Sofie Henneberg

Maria Herholdt Engermann og Signe Ungermand fra  firmaet MANND. VR og AR er for de fleste stadig nye begreber inden for visuel kommunikation. På TAL TIL ØJET bliver du ordentligt introduceret.

Allan Buch

Allan Buch

Allan Buch. En af de mest erfarne i branchen, illustrator og animator Allan Buch, giver dig i dette oplæg på Tal til Øjet indsigt i hele produktionsflowet i en explainer video. Fra storyboardet, over tegneprocesserne, til efterbehandlingen i After Effects. 

Martin Madsen

Martin Madsen

Martin Madsen. VFX supervisor Martin Madsen har i samarbejde med fotograf Rasmus Videbæk og instruktør opfundet og designet verdenen bag QEDA, og han vil give os et indblik i processen og tankerne bag.

Erik Petri

Pierre Follet Beckmann

Erik Petri. Om bevægelsen fra tør tekst til meningsgivende tegnet film. Sådan foregår det, når PowerPoint-bullets og møderesultater skal omdannes til en narrativ fortælling, der forklarer indholdet, så det sidder fast og giver mening hos medarbejderne.

Claus Lillerup

Maiken Norup

Drive Studios

Drive Studios

Drive Studios. Hvad sker der i de nyeste produktionshuse, når der skal findes nye fortælleformer, nye visuelle strategier og nye forretningsmetoder - og det alt sammen skal fungere på tværs af platforme?

Mette Sandbye

Thomas Degner

Mette Sandbye. Farvel til det professionelle still fotografi? Har professionelt fotografi stadig en mission i den digitale informationsstrøm med hastigt stigende demokratisering af de fotografiske teknikker, videoformater og helt nye visuelle formater?

Aske Kammer og Michael Moos

Arne Kumsvik og Selfie

Aske Kammer og Michael Moos. Visuel fake – virkning og værktøjer. Teknologien kan manipulere til perfektion og nu også i real-time. Men hvordan bruger man manipulation i mediebranchen i dag, og hvornår er du sidst blevet snydt af et stærkt visuelt og manipuleret element?

Bjørn Pierri Enevoldsen

Bjørn Pierri Enevoldsen

Bjørn Pierri Enevoldsen. GIF-animationer og cinemagraphs.
For blot få år siden blev GIF-animationen nærmest betragtet som underlødig og mere eller mindre uddøende på grund af den ringe farvegengivelse på kun 256 trin.

Oplægsholdere og ordstyrer

Flemming Leitorp, Thomas Arnbo, Magda Skytte

Lars Werge, Claus Skytte og Nina Trige Andersen. Udfordringer og muligheder på fremtidens arbejdsmarked. Denne session kommer ikke med forkromede løsninger, men sætter spørgsmålstegn ved det hele. Oplev analytikeren og fagforeningsformanden blive udfordret af freelanceren, der til daglig har udfordringerne helt inde på livet. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk