Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

FORGOTTON ANNE - SPIL OG STORYTELLING

Spilbranchen i Danmark og verden over er i rivende udvikling og rummer nye muligheder for mediebranchen. Alfred Nguyen viser og fortæller hvordan man lykkes med at skabe usædvanlige visuelle universer.

Alfred Nguyen

NN Alfred Nguyen

Alfred Nguyen er uddannet animationsfilm- og spilinstruktør fra Den Danske Filmskole årgang 04-08. Han har  arbejdet i mange forskellige roller både på animationsfilm og spilproduktioner. I 2014 stiftede han ThroughLine Games som har det primære formål at skabe historie-drevne spil. Deres debutspil Forgotton Anne udkom i 2018 og kan fås til PS4, Xbox One, Nintendo Switch, PC, Mac, og iOS.

Forgotton Anne er et prisvindende cinematisk 2D spil rost for sin historie og billedside, der har vundet Årets Spil, Bedste Debut, og Bedste Visuals ved Spilprisen i 2019.

Hør hvordan ThroughLine Games og spilinstruktøren Alfred Nguyen tacklede at udvikle et mørkt eventyrspil, der med sin visuelle detaljegrad og traditionel 2D animation adskiller sig fra markedets andre spil.

Det krævede en ualmindelig og ambitiøs tilgang, hvor historiefortælling er sat i højsædet med en interaktivitet der forstærker spillerens engagement.

Spilbranchen i Danmark og verden over er i rivende udvikling. Det er en branche med mange små og mellemstore spilproducenter, og mange opgaver for historiefortællere over tegnere og designere og videotrailerproducere.

Det gør det relevant, både for dem der
leverer visuelt indhold og dem der bruger visuelle formidlingsværktøjer i formidling,  at få et indblik i spilproduktion og muligheder.

ThroughLine Games og Alfred Nguyen er særlig spændende fordi det er et nyt firma, som allerede er slået igennem.

Spillet kan ses her: www.forgottonanne.com 
www.throughlinegames.com

Storryboard

Alfred Nguyen