Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
Øjne

Per Morten Abrahamsen

EN DAG MED VISUEL PROVOKATION

TAL TIL ØJET

25. januar 2020
IT  Universitetet, København

TAL TIL ØJET er slut for denne gang. Alle pladser blev brugt til de 230 deltagere.

Vi siger tak for en store opbakning fra deltagerne, indlægsholdere og DJ, kredse og grupper  til denne 4. udgave af TAL TIL ØJET.

PÅ GENSYN I 2022!

 

Mette Ehlers

PROGRAM

TAL TIL ØJET 2020 er for alle, der arbejder med visuel formidling i kommunikation, reklame og journalistik, som fotografer, grafikere, film- & Tv-folk, tegnere, skrivende og alle andre med interesse for visuel kommunikation.

Mette Ehlers

OPLÆGSHOLDERE

TAL TIL ØJET 2020 præsenterer dig for det bedste af det nyeste inden for foto, video, visuel identitet, tegning, animation, web-tv, Science Fiction, VR og AR

Mette Ehlers

TILMELDING / 

Priser

  • DJ-medlemmer - 400 kr
    (tag en gæst med for 600 kr.)
  • Studerende DJ-medlemmer: 200 kr.
  • Ikke-medlemmer: 1500 kr.

 

TAL TIL ØJET er for fastansatte, freelancere og selvstændige i Dansk Journalistforbund  og for alle andre, der arbejder i medie- og kommunikationsbranchen.  Konferencen gør dig skarpere på visuel kommunikation og præsenterer trends og tendenser inden for elektroniske, trykte og sociale medier.
---
"At tale til øjet handler om at fokusere på visuel kvalitet. Om at vælge den rette platform til præsentation. Fra stille og eftertænksomt til vildt og provokerende – og som afkodning af forskelligheden i målgrupper, der spænder fra børn til bedsteforældre" / Victor H

Sigrid Nygaard