Gå til hovedindhold

Studerende i DJ

Studerende i DJ

DJ organiserer omkring 3000 mediestuderende i hele Danmark. Hvad enten du læser journalistik, kommunikationsfag, fotografi, grafisk design, tv-tilrettelægger mm., er DJ DIT fagforbund.

Som medlem af DJ får du - udover adgang til det stærkeste netværk i medie- og kommunikationsbranchen - en række konkrete medlemsfordele, som du kan bruge i din hverdag. Du får mulighed for at få rådgivning om karriere og ansættelsesforhold, du får en række tilbud om relevante kurser, og du får fuld adgang til at påvirke dit fagforbund politisk.

Studerende i DJ er typisk organiserede i en række studenterorganisationer, der har hjemme på de største medie-uddannelsesinstitutioner i landet. Du kan finde de forskellige organisationer her på siden, ligesom du kan finde studierelevante historier, links til relevant rådgivning samt information om arrangementer og events.

Foto af DMS

Foto: Oskar Rumle DMS er organisationen for de studerende i DJ!

Danske Mediestuderende på gaden for at demonstrere mod nedskæringer på uddannelsesområdet!

Sammen med tusindvis af andre gik Danske Mediestuderende torsdag eftermiddag på gaden for at demonstrere mod Regeringens planer om at skære på uddannelsesområdet. Se hvad DMS mener om nedskæringerne

  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle

Foto: Jakob Carlsen

DJ HJÆLPER DIG I PRAKTIKKEN

Der er stor forskel på dine muligheder og forhold i praktik, alt efter hvilken uddannelse, du er i gang med.

 

Se dine vilkår for praktik her

 

Foto: Andreas Weiland

KØB BILLET TIL FAGFESTIVAL

Det store brag i den danske medie- og kommunikationsbranchen finder sted 20. og 21. november i Odense!

Se programmet her

Tilmeld dig her ›

Foto: Jakob Carlsen

FÅ HJÆLP HVIS DU ER STRESSET

DJ har en række tilbud til dig, der måske allerede er ramt af stress, til dig der vil undgå at blive stresset og til dig der ønsker at gøre en indsats for at øge trivslen på din arbejdsplads.

Læs hvordan DJ kan hjælpe dig ›

Foto: Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

Foto: Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000 Email: dj@journalistforbundet.dk