Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu
'
Studerende som medlem af Dansk Journalistforbund

Jonas Pryner Andersen

Studerende i DJ

DJ er fagforbundet for medie- og kommmunikationsstuderende.

Studerende i DJ

Dansk Journalistforbund – medier og kommunikation organiserer omkring 3000 mediestuderende i hele Danmark. Hvad enten du læser journalistik, kommunikationsfag, fotografi, grafisk design, tv-tilrettelægger eller andre mediefag, er DJ dit fagforbund.

Som medlem får du række konkrete medlemsfordele, som du kan bruge i din hverdag: rådgivning om karriere og ansættelsesforhold, tilbud om relevante kurser og adgang til at påvirke dit fagforbund politisk.

De fleste studerende i DJ er organiseret i lokale studenterorganisationer, der har hjemme på de største uddannelsesinstitutioner i landet. Alle lokalforeningerne er en del af samarbejdsforeningen Danske Mediestuderende.

Du kan finde de forskellige organisationer her på siden, ligesom du kan finde aktuelle historier, links til rådgivning samt information om arrangementer og events.

Læs mere om Danske Mediestuderende

Foto af DMS flyere

Oskar Rumle DMS er organisationen for de studerende i DJ!

Jakob Carlsen

DJ HJÆLPER DIG I PRAKTIKKEN

Der er stor forskel på dine muligheder og forhold i praktik, alt efter hvilken uddannelse, du er i gang med.

 

Rasmus Degnbol

FORDELE FOR STUDERENDE

77kr. for fuldt medlemskab.

Du får pressekort, en god forsikring, sparring på dit CV og ansøgning, mere end 80 årlige kurser målrettet dig og de andre 3000 studerende.

Jakob Carlsen

FÅ HJÆLP HVIS DU ER STRESSET

DJ har en række tilbud til dig, der er ramt af stress, dig der vil undgå at blive stresset og til dig der ønsker at øge trivslen på din arbejdsplads.

Danske Mediestuderende på gaden for at demonstrere mod nedskæringer på uddannelsesområdet!

Sammen med tusindvis af andre gik Danske Mediestuderende torsdag eftermiddag på gaden for at demonstrere mod Regeringens planer om at skære på uddannelsesområdet. Se hvad DMS mener om nedskæringerne

  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle
  • Oskar Rumle

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.