Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Events og kurser for studerende

DJ afholder en masse events, kurser og arrangementer for studerende året rundt. Nu kan du se hvilke vi har planlagt for efteråret 2021. De er alle sammen gratis, hvis du er studerende og medlem af DJ.

Psst; nyuddannede må også gerne deltage.

Du skal være logget på DJ's medlemslogin for at kunne melde dig til. Har du ikke tidligere været logget på, kan du læse en login-guide her

Er du endnu ikke medlem af DJ? 

Tirsdag d. 21. september: Adobe Illustrator 1 København
DJ inviterer til grundkursus i Adobe Illustrator. Mest for dig som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Du bliver introduceret til hvordan du kan lave illustrationer, grafik og logoer som kan bruges både til tryk og diverse digitale platforme. 

Onsdag d. 22 september: Adobe Illustrator 2 København
DJ inviterer til niveau2 kursus i Adobe Illustrator. Mest for dig som har fået en introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Du bliver introduceret til hvordan du kan lave illustrationer, grafik og logoer som kan bruges både til tryk og diverse digitale platforme. 

Torsdag d. 23. september: Introduktion InDesign Odense
Dette InDesign introduktionskursus er til dig, der skal i gang med design af brochurer, flyers, nyhedsbreve, online publikationer og andre tryksager. kurset lærer du dermed at opsætte grafiske dokumenter til print og online medier. Du bliver fortrolig med brugerfladen i InDesign og lærer at opsætte dit dokument rigtigt fra start.

Tirsdag d. 28.september: Webinar Pas på dig selv i medie- og kommunikationsbranchen
Kan du holde fri, når du har fri? Er der mange faglige krav og et stort tidspres? Grubler du over dine jobmuligheder i fremtiden”? … eller er det et helt andet sted, skoen trykker hos dig?På dette webinar kommer vi omkring begrebet stress med et særligt fokus på medie- og kommunikationsbranchens udfordringer. Vi taler om, hvad stress er og hvordan vi kan blive bedre til at spotte og håndtere dårlig trivsel og i værste tilfælde stress.

Torsdag d. 30.september: Webinar Klar til jobsamtale
Et ofte givet råd, når man skal til jobsamtale, er: ”Slap af og vær dig selv”. Men hvis du ønsker, at din jobsamtale skal være effektiv, skal du gøre mere end at slappe af. Den bedst forberedte vinder, så sørg for at være velforberedt. Så er det også lettere at virke afslappet.

Tirsdag d. 5. oktober: Webinar Arbejd strategisk med nyhedsbreve
Ved du hvordan du sikrer dig, at dine nyhedsbreve bliver en effektiv kommunikationskanal til dine budskaber? Hvilke overvejelser skal du gøre dig, inden du sender nyhedsbreve ud?
Deltag i dette webinar og få dine nyhedsbreve til at blive en værdifuld kommunikationskanal.

Torsdag d. 7. oktober: Webinar Sådan skriver du den gode ansøgning + CV
Som studerende eller nyuddannet kan det være en udfordring at skrive en ansøgning og lave et CV. Deltag i dette webinar og blive klogere på hvordan du bygger dit CV op  og laver den gode ansøgning, så du lander øverst i bunken hos arbejdsgiverne, når du søger job.

Mandag d. 11. oktober: Introduktion Photoshop Aarhus
Kom godt fra start i et af verdens mest populære grafikprogrammer. Dette kursus er til dig, der skal lære at bruge Photoshop – programmet der er branchestandard for billedbehandling.

Tirsdag d. 26. oktober: Adobe Photoshop niveau 1 København
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Mest for dig som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Få styr på programmets grundlæggende funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

Onsdag d. 27 oktober: Adobe Photoshop niveau 2 København
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Mest for dig som har fået en grundlæggende introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Få styr på mere avancerede funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

Torsdag d. 28.oktober: Webinar: Kend din markedsværdi – til dig, der er nyuddannet
Ved du, hvad du er værd som arbejdskraft? Ville du – hånden på hjertet – egentlig ansætte dig selv? Ved du, hvordan du står i forhold til dine (potentielle) kolleger og konkurrenter? Og ved du, hvad der skal til for at skille dig ud?

Lørdag d. 30. oktober: Mediedage - Danmarks nye mediefestival for mediestuderende
Info og program følgende hurtigst muligt 

Torsdag d. 4. november: Introduktion InDesign Aarhus
Dette InDesign introduktionskursus er til dig, der skal i gang med design af brochurer, flyers, nyhedsbreve, online publikationer og andre tryksager. kurset lærer du dermed at opsætte grafiske dokumenter til print og online medier. Du bliver fortrolig med brugerfladen i InDesign og lærer at opsætte dit dokument rigtigt fra start.

Tirsdag d. 9. november: Adobe InDesign 1 København
Kom til grundkursus i InDesign. Mest for dig, som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Du lærer, hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager. 

Onsdag d. 10 november: Adobe InDesign 2 København
Kom til udvidet kursus i InDesign. Mest for dig, som har fået en introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Du lærer, hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager.

Onsdag d. 17. november: Webinar: Sådan tænker chefer - det skal du vide som nyuddannet
Alt for mange nyuddannede kæmper alt for længe og helt forkert for at få et job. Og alt for mange forstår grundlæggende ikke, hvordan chefer tænker – og hvordan man får dem til at tænke det helt rigtige om lige netop … dig.

Torsdag d. 18. november: Introduktion Illustrator Odense
Lær at arbejde med vektorgrafik som fx logoer, ikoner, infografikker og andre illustrationer. Med Illustrator i din grafiske værktøjskasse får du et stærkt værktøj til din grafiske produktion. På kurset får du et godt overblik over brugerfladen i Illustrator. Du bliver bekendt med de vigtigste værktøjer og funktioner, du skal bruge til at skabe vektorgrafik, der kan skaleres i uendelige størrelser.

Mandag d. 22.november: Webinar Sådan sælger du din studieopgave
Du har skrevet en skoleopgave, som du selv mener kunne køre direkte på forsiden af Politiken i morgen, og du ville elske at høre dit navn læst op i halen på et radioindslag på P1. Men hvordan får du hul igennem til medierne? Og hvor meget skal du kræve i betaling for dit skolearbejde?

 

 

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

MEDLEMSFORDELE FOR STUDERENDE

 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.