Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Events og kurser for studerende

DJ afholder en masse events, kurser og arrangementer for studerende året rundt. Nu kan du se hvilke vi har planlagt for efteråret 2020. De er alle sammen gratis, hvis du er studerende og medlem af DJ.

Psst; nyuddannede må også gerne deltage.

Vi åbner for tilmelding til kurserne d. 16. september kl. 10

Er du endnu ikke medlem af DJ? 

8. september: Styr på kommaet 
Komma er opfundet som en hjælp for læseren. Men de er kun en hjælp, hvis de sættes rigtigt. Ellers skaber de uro i teksten og forstyrrer læsningen – de forplumrer budskabet og kan endda trække dine karakterer for dine opgaver ned

10. september: Studieteknikker som gør dig klar til studiestart
Skal du i gang med nyt studie eller måske bare et nyt semester, og vil du gerne være på forkant med din læring, så du klarer dig bedst muligt i dine studier?
Så er der hjælp at hente på webinaret her.

18. september: Generalforsamling + fest i DJRUC

22. september: InDesign for begyndere
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. Det er mest for dig, som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Du lærer, hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager

23. september: Introduktion til Google Analytics
En af de vigtigste discipliner indenfor online markedsføring er at have og forstå sine data. Forstår du dine data, og formår du at reagere ud fra dine data, så har du et stort forspring ift. dine konkurrenter. Google Analytics er her et vigtigt redskab.

24. september: Film & pizza
Man skal huske at hygge sig. Derfor inviterer DJ og KaJ til filmaften i fede omgivelser hos Frontløberne i Aarhus C. Kom og se den prisbelønnede film ‘Spotlight’, hør lidt om vores kommende kurser og få en bid pizza med dine studiekammerater.

25. september: Fredagsøl med KaJO 

29. september: Selvstændig i mediebranchen?
Er du studerende inden for medier og kommunikation, og har tanken om at blive selvstændig strejfet dig? Så er dette arrangement lige noget for dig!

2. oktober: Generalforsamling + fest i KSR
KSR inviterer til generalforsamling, hvor vi skal vælge ny bestyrelse , men det bliver også en aften hvor du kan møde andre kommunikationsstuderende fra RUC, der er medlem af DJ.

2. oktober: Generalforsamling + fest i andrea 
Fredag d. 2 oktober inviterer andrea til et brag af en generalforsamling. Aftenen står på spændende oplæg, lækker (gratis) forplejning og masser af god stemning. Vi overholder selvfølgelig regeringens retningslinjer i forbindelse med arrangementet.

5. oktober InDesign for begyndere
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. Det er mest for dig, som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Du lærer, hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager

7. oktober: Introduktion til Infografik
Kunne du godt tænke dig at lære at fortælle og formidle dine budskaber mere visuelt, så de er nemmere at forstå? Så er introduktionskurset i infografik lige noget for dig. Her inviterer DJ indenfor til en gennemgang af gode, virkningsfulde infografikker, og du får en masse brugbare værktøjer med hjem, som du kan bruge fremadrettet. 

9. oktober: KRAVLING

10.oktober: Generalforsamling + fest i KaJ

20. oktober : Webinar: Lav et CV
Som studerende eller nyuddannet kan det være en udfordring at skrive et CV. Deltag i dette webinar og blive klogere på hvordan du bygger dit CV op så du lander øverst i bunken hos arbejdsgiverne, når du søger job. Vi fokuserer på, hvordan du skriver et målrettet CV som nyuddannet, når erfaringerne er mere sparsomme. Og hvad er det vigtigste, arbejdsgiverne skal vide, når de læser dit CV? Vi fokuserer på, hvordan du laver en ansøgning, der springer i øjnene og bringer dig til samtale. Du får inspiration til at skrive både personligt, konkret, virksomhedsrettet og om fremtiden.

21. oktober : Kom ind bag facaden i en C25 virksomhed
Er du studerende inden for medier og kommunikation, og er du i tvivl om, hvor du skal søge praktikplads, og hvad virksomhederne forventer? Så har du nu en unik mulighed for at blive klogere! DJ inviterer til praktikaften i vores lokaler ved Åen i Aarhus, hvor du kan møde repræsentanter fra to af landets største virksomheder. Lasse Høgfeldt, Head of Communications og redaktør for Jyske Bank TV, og Marianne Jensen, Lead Specialist og Communication Partner i Vestas, står parat til at svare på alle dine spørgsmål.

22. oktober: DJKU Generalforsamling
DJKU inviterer til generalforsamling, hvor vi skal vælge ny bestyrelse , men det bliver også en aften hvor du kan møde andre studerende fra KU, der er medlem af DJ.

27. oktober: InDesign niveau 1
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. det er mest for dig, som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Du lærer, hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager.

28. oktober: InDesign-niveau 2
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. Det er mest for dig, som har fået en introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Du lærer, hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager.

29. oktober: Webinar: Skriv en jobansøgning
Mange af DJ’s medlemmer er gode til at skrive. Men de fleste af os kan blive bedre til at skrive en iøjnefaldende og effektiv jobansøgning. Dette er en særlig udfordring, når du er nyuddannet og søger dit første job. Kom til dette gå hjem-møde og bliv knivskarp på at skrive jobansøgninger, der kan hjælpe dig til jobsamtaler.

3. november: Photoshop – niveau 1
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Det er mest for dig, som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Få styr på programmets grundlæggende funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

4. november: Photoshop – niveau 2
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Det er mest for dig, som har fået en grundlæggende introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Få styr på mere avancerede funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

7. november: Generalforsamling + fest i KaJO 

10. november: Webinar: Kom velforberedt til jobsamtalen
Hvordan undgår du at nerverne tager over, når du er til jobsamtale? Hvad er det vigtigste at have styr på? Ved at deltage i dette webinar bliver du klædt på så du kommer velforberedt til din næste jobsamtale.

17. november: Ulrik Haagerup og den konstruktive journalistik
Ulrik Haagerup, direktør og stifter af Constructive Institute og tidligere chefredaktør på bl.a. Jyllands-Posten vil fortælle om sin karriere og dele ud af gode råd og erfaringer til studerende medlemmer af DJ.

24. november. Biograftur: Retfærdighedens ryttere, KBH 
Kom gratis i biografen med Dansk Journalistforbund og Lån & Spar og se Retfærdighedens ryttere.

25. november. Biograftur: Retfærdighedens ryttere, Aarhus
Der er så meget vi ikke må i øjeblikket. Men nu får du som studerende og medlem af DJ et tilbud som du meget gerne må benytte dig af. Lån & Spar Bank inviterer nemlig - ganske gratis - i biografen for at se den nye danske film Retfærdighedens ryttere.

 

 

 

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk

MEDLEMSFORDELE FOR STUDERENDE

 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.