Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Events og kurser for studerende efterår 2019

Se, hvilke kurser DJ afholder for studerende i løbet af efterårssemesteret 2019. De er alle sammen gratis, hvis du er studerende og medlem af DJ.

Psst; nyuddannede må også gerne deltage.

TILMELDING ÅBNER DEN 11. SEPTEMBER KL. 10

Er du endnu ikke medlem af DJ? 

Online

17. september: Webinar: Introduktion til Photoshop
Dette webinar giver dig et overblik over mulighederne i Photoshop og henvender sig primært til nye brugere af programmet.

25. september: Webinar: Introduktion til InDesign
Dette webinar giver dig et overblik over mulighederne i InDesign og henvender sig primært til nye brugere af programmet.

3. oktober: Webinar: Den effektive jobansøgning
En effektiv jobansøgning er en jobansøgning, der får dig indkaldt til en jobsamtale. Lær hvordan.

8. oktober: Webinar: Få mere ud af LinkedIn
Bliv skarp på din profil, LinkedIns mange funktionaliteter og få gode råd til at skabe opmærksomhed omkring din profil og faglighed ved at være aktiv på LinkedIn.

4. november: Webinar: Sådan forhandler du løn for dit studiejob
Ulønnet studiearbejde kan være underminerende for branchen. Men hvordan forhandler du en rimelig løn hjem, inden du bliver ansat? DJ giver dig en guide i lønforhandling for studiearbejde.

13. november: Webinar: Du skal da have erkendtlighed oven i din SU
Skal du i universitetspraktik? Vidste du, at du kan modtage en erkendtlighed oveni din SU? På dette webinar lærer du, hvordan du bringer det på banen over for arbejdsgiveren.

København

12. september: Faglig torsdagsbar 
Kom og hør fire af forfatterne til bogen ”Pas på mig! Jeg er ny i branchen” give deres bedste tips til, hvordan du får en god start i medie- og kommunikationsbranchen. 

20. september: Generalforsamling i DJRUC & KSR
Mere info følger

1. oktober: Photoshop niveau 1
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Mest for dig som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Få styr på programmets grundlæggende funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

2. oktober: Photoshop niveau 2
DJ inviterer til grundkursus i Photoshop. Mest for dig som har fået en grundlæggende introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Få styr på mere avancerede funktioner, så du kan bearbejde billeder til både web og tryk.

4. oktober: Generalforsamling og fest hos andrea på DMJX i Emdrup 
Mere info følger

26.-27. oktober: Medielejr
Medielejr er et todages fagligt og socialt arrangement for mediestuderende fra hele landet. Vi sørger for bustransport, fede oplægsholdere og billige øl. Glæd dig et et stærk line up af oplægsholdere. Program og køb af billetter følger snarest muligt. 

19. november: InDesign niveau 1
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. Mest for dig som kun har lidt eller ingen erfaring med programmet. Du lærer hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager.

20. november: InDesign niveau 2
DJ inviterer til grundkursus i InDesign. Mest for dig som har fået en introduktion til programmet og nu er klar til at komme lidt mere i dybden. Du lærer hvordan du hurtigt og enkelt kan opsætte grafisk flotte produktioner såsom brochurer, visitkort, postkort og andre mindre tryksager.

Aarhus

21. september: Generalforsamling i KaJ på DMJX i Aarhus
Så er det blevet tid til at sætte et stort fedt X i kalenderen lørdag den 21. september, hvor KaJ endnu engang slår dørene op til en spændende og faglig dag med generalforsamling og efterfølgende middag og fest på skolen!

9. oktober: Film og pizza
Mere info følger

26.-27. oktober: Medielejr
Medielejr er et todages fagligt og socialt arrangement for mediestuderende fra hele landet. Vi sørger for bustransport, fede oplægsholdere og billige øl. Glæd dig et et stærk line up af oplægsholdere. Program og køb af billetter følger snarest muligt. 

1. november: Pub Quiz feat. Kurt Strandbar
Mere info følger

 

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

MEDLEMSFORDELE FOR STUDERENDE