Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Støtte til foreninger og lignende

KaJ støtter også gerne foreninger eller andre grupper af studerende, som ønsker at lave events og arrangementer.

Vi støtter både økonomisk til, at I kan stable et arrangement på benene, men sponsorerer også til gengæld for promovering. Vi tager i bestyrelsen individuel stilling til hver enkelt ansøgning.

VIGTIGT! Foreningers frist for ansøgninger er senest 14 dage før det pågældende sponsorat skal bruges, men I må meget gerne sende ind tidligere. Det kan tage bestyrelsen op til 30 dage at godkende jeres ansøgning.

Det skal fremgå klart, hvorfor I ønsker at blive sponsoreret af netop KaJ. Der skal være en klar mening med, at vi som jeres fagforening støtter jer. Dét, vi støtter, skal være relevant for medlemmer af KaJ.

Der er ingen maksimal grænse for støttebeløb, Vi forventer, at I i jeres ansøgning har et konkret og indhentet tilbud på den ydelse, I vil have dækket, og derfor kan søge et konkret beløb hos KaJ. Som udgangspunkt er den støtte, man modtager, refusion. Det vil sige, at I selv lægger ud for jeres udgifter og får dem dækket, når I efterfølgende sender dokumentation. Det skal ske senest 14 dage efter afholdelse af arrangementet. KaJ kan give dispensation til at pengene udbetales på forhånd – hvis det er afgørende for, om arrangementet kommer op at stå.

Hvis der er indgået en aftale om promovering på de sociale medier, skal dette overholdes i det aftalte tidsrum. KaJ skal tagges på sociale medier og synligt logo skal fremgå af plakater, T-shirts og lignende.

KaJ forbeholder sig ret til at kræve penge tilbage, hvis afvigelser fra programmet sænker det relevante indhold.

Hvordan gør jeg?
 

  1. Læs følgende: For at få udbetalt støtte, skal kassereren have et konkret tilbud og en pris for den ydelse, I søger støtte til. Send ansøgningen først. Når I har fået godkendt jeres ønskede beløb, lægger I selv ud for jeres udgifter og sender efterfølgende dokumentation for køb samt kontooplysninger til kajkasserer@gmail.com med lij@journalistforbundet.dk som CC.
  2. Udfyld formularen nedenfor og vent på svar. Der kan gå op til 30 dage, før du får svar på din ansøgning.


Søg støtte ved at udfylde formularen 

 

Konkret beskrivelse af, hvad I vil have KaJ til at støtte økonomisk. Det kan være kaffe og kage, øl, plakater, flyers, udgifter til oplægsholder, annoncer osv.
Kun én fil.
32 MB grænse.
Tilladte typer: gif, jpg, png, bmp, eps, tif, pict, psd, txt, rtf, html, odf, pdf, doc, docx, ppt, pptx, xls, xlsm, xlsx, xml, avi, mov, mp3, ogg, wav, dmg, gz, jar, rar, sit, svg, zip.
Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk