Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Specialgrupper

Du er medlem af en specialgruppe, hvis ikke du er medlem af en medarbejderforening. Herunder kan du se, hvilke arbejdsområder specialgrupperne dækker.

➤ DJ:Fotograferne — For fotografer, der arbejder som ansatte eller freelancer inden for alle fotografiets discipliner.

➤ DJ Kommunikation  For kommunikatører, der arbejder med trykt og elektronisk kommunikation samt kommunikationsrådgivning.

➤ FILM&TVGRUPPEN  — For mediearbejdere, der hovedsagligt beskæftiger sig med produktion af levende billeder, herunder tv-produktion.

➤ Forbundet for Influenter og Bloggere — for DJ medlemmer der tjener penge på sociale medier, som influent eller blogger.

➤ Forum for Billedmedieoversættere  — For oversættere, tekstere, versionister, dubbere, synstolke og andre medieoversættere.

➤ FreelanceGruppen — For mediearbejdere, der som hovederhverv arbejder freelance med tekst, foto, radio/tv, kommunikation, illustration/grafik og web.

➤ Journalisterne i DJ — For mediearbejdere, der arbejder med journalistik.

➤ Organisationsgruppen — For mediearbejdere, der arbejder for blade udgivet på tryk eller internet af arbejdsmarkeds- og interesseorganisationer.

➤ Visuelt Forum — For mediearbejdere, der beskæftiger sig med visuel formidling — fx layout, grafisk design, illustration, webdesign, interaktivt design eller nyhedsgrafik.

Se, hvor du hører til

Medarbejderforening, specialgruppe, specialforening og kreds?

Som medlem af DJ er du automatisk medlem af en kreds. Din kreds er der, hvor du enten arbejder eller har bopæl. 

Derudover skal du være organisatorisk medlem (O-medlem) af enten en medarbejderforening, specialgruppe eller studenterorganisation

Du har også mulighed for at være medlem af en specialforening, hvis din faglighed passer til en af foreningernes områder. 

Er du i tvivl om, hvor du hører til, kan du logge ind på Mit DJ, hvor dit tilhørsforhold er præsenteretDu er også velkommen til at kontakte DJ's Ledelsessekretariat på telefon 3342 8000.

Her kan du se, hvilken specialgruppe du hører til

Du kan se, hvilken specialgruppe du er medlem af via Mit DJ.

Her kan du anmode om at flytte specialgruppe

Oprettelse af specialgruppe

Det kræver minimum 20 DJ-medlemmer at oprette en specialgruppe. Gruppen skal desuden godkendes af hovedbestyrelsen.

Kontakt DJ’s ledelsessekretariat for yderligere oplysninger på telefon : 3342 8000 

specialgrupper banner

Dato for generalforsamlinger