Gå til hovedindhold

Specialgrupper

Medlemmer af DJ, der ikke er medlem af en medarbejderforening, skal være medlem af en specialgruppe, der samler medlemmerne inden for forskellige fag. Her kan du se DJ's specialgrupper.

Danske Bloggere i DJ - for DJ-medlemmer, der blogger.

Distriktsbladgruppen - For ansatte på distriktsblade og regionale ugeaviser.

Forum for Billedmedieoversættere - For oversættere, tekstere, versionister, dubbere, synstolke og andre medieoversættere.

DJ:Fotograferne - For fotografer, der arbejder som ansatte eller freelancer inde for alle fotografiets discipliner.

FreelanceGruppen - For mediearbejdere, der som hovederhverv arbejder freelance med tekst, foto, radio/tv, kommunikation, illustration/grafik og web.

DJ Kommunikation - For kommunikatører, der arbejder med trykt og elektronisk kommunikation samt kommunikationsrådgivning.

Organisationsgruppen - For mediearbejdere, der arbejder for blade udgivet på tryk eller internet af arbejdsmarkeds- og interesseorganisationer.

FILM&TVGRUPPEN - For mediearbejdere, der hovedsagligt beskæftiger sig med produktion af levende billeder, herunder tv-produktion.

Visuelt Forum - For mediearbejdere, der beskæftiger sig med visuel formidling - fx layout, grafisk design, illustration, webdesign, interaktivt design eller nyhedsgrafik.

Danske Mediestuderende - For studerende, der læser inden for det medie- og kommunikationsfaglige område.

Jakob Nielsen

BLIV MEDLEM

Få karriererådgivning, unikke kurser og juridisk hjælp gennem dit professionelle liv i medie- og kommunikationsbranchen.

RÅDGIVNING

Jakob Nielsen

KONTAKT DJ

Vi står klar til at hjælpe dig. Vi har åbent på hverdage kl. 9.00 - 16.00. Vi besvarer din henvendelse, så hurtigt vi kan på hverdage.

Tlf.: 3342 8000
Email: dj@journalistforbundet.dk