Gå til hovedindhold
Bliv medlem
Baggrundsbillede

Jonas Pryner Andersen

Søger du en freelancer?

Få hjælp til at finde den rette profil

Sådan søger du 

Blandt DJ's medlemmer finder du en række forskellige faglige profiler, der tilbyder kvalificeret arbejdskraft indenfor både det skrevne, digitale og visuelle medie. Få indblik i DJ's mange forskellige freelancere nedenfor og bliv skarpere på, hvad du søger.

Hjælp til PR eller kommunikation?

Skal du have skrevet en pressemeddelelse, eller søger du sparring til et større kampagnearbejde? DJ's freelancere arbejder på alle niveauer med PR og kommunikation, og du kan med sikkerhed finde kvalificeret arbejdskraft til at løse dine opgaver på Find Freelancer.

Hjælp til journalistik?

Søger du en journalist til en længere undersøgende artikel, et mere livsstilsorienteret tema, en kort nyhed - eller en moderator for en journalistisk vinklet debat? Du finder blandt DJ's medlemmer nogle af Danmarks dygtigste journalister, der tilsammen tilbyder både alsidig og yderst kvalificeret arbejdskraft. Tjek deres profiler og tag selv den direkte kontakt.

Hjælp til grafik og illustrationer?

Hvis man selv gør det bedst i ord, er det ikke altid nemt at beslutte, hvordan en given opgave skal formidles visuelt. Her kan DJ's freelancere indenfor grafik og illustration være en stor hjælp - både i sparringsprocessen og selve udførelsen af opgaven. 

Hjælp til at oversætte?

DJ har en eksklusiv gruppe af dygtige oversættere blandt medlemmerne, der alle kan tilbyde erfaren og kvalificeret arbejdskraft, når det kommer til oversættelse af tekster og tekstning til film og tv-formater. Tekstning er en disciplin i sig selv, der kræver særlige forudsætninger at udføre. 

Hjælp til radio eller tv?

Blandt DJ's medlemmer finder du profiler med høj faglighed indenfor både produktionen af tv, video og radio. De vil også kunne hjælpe dig med at vurdere, hvornår den ene kanal er at foretrække fremfor den anden.

Hjælp til foto?

Virksomhedsportrætter, reklamefotos, pressefotos, miljøbeskrivelser og så videre. DJ's mangfoldige gruppe af fotografer dækker det visuelle udtryk i alle mulige afskygninger - og er geografisk fordelt i hele landet.