Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Søg støtte gennem DJ

Der findes mange muligheder for at søge om økonomisk støtte til projekter, efteruddannelse, rejser og fagligt aktive gøremål. Få her et overblik over de rettighedsmidler, fondsmidler og tilskud, du som DJ-medlem kan søge.

Rettighedsmidler

Få et samlet overblik over, hvilke rettighedsmidler, du som mediemedarbejder kan søge - og hvornår de forskellige puljer har ansøgningsfrist.

Kender du til andre fonde, puljer og midler, man som DJ-medlem kan søge, så skriv endelig på rettighedsmidler@journalistforbundet.dk

Ophavsretsmidler

Alle, der arbejder indenfor tv, radio, web og videoproduktion kan søge de såkaldte blankbåndsmidler. DJ hjælper dig med at kortlægge, hvad du kan søge tilskud til - og hvilke kriterier, dit produkt skal opfylde.

TV-midler

Hvert år uddeler DJ Ophavsret sin andel af rettighedsmidlerne på tv-området. DJ guider dig til, hvordan du får del i TV-midlerne.

Trykte og digitale medier

Søg om tilskud til uddannelsesforløb, studieture, seminarer og kurser. Midlerne kommer fra Copydan Tekst & Note.

Studerende uden organisation

Studerende eller elever i DJ, der ikke har en studenterorganisation tilknyttet deres studie, kan søge penge til arrangementer fra en pulje på 156.000 kroner til faglige aktiviteter.

Aktivitetspuljen 

DJ lægger vægt på, at aktiviteten involverer og engagerer andre medlemmer af DJ - også gerne på tværs af eksisterende grupper i DJ. Der er afsat 270.000 kr. til aktivitetspuljen for 2019.

Tilskud til freelancere eller selvstændige

Der findes forskellige muligheder for at få økonomisk støtte til et uddannelsesforløb. Se informationer om de forskellige støttemuligheder hvis du er freelancer eller selvstændig.

Tilskud fra grupper og foreninger

Der findes forskellige muligheder for freelancere og selvstændige for at få økonomisk støtte til et uddannelsesforløb. DJ har samlet en række informationer og nyttige links om de forskellige støttemuligheder.

Tilskud til Mediernes Efteruddannelse

Alle freelancere i DJ får PU-tilskud, når de deltager i kurser der er slået op på mediernesefteruddannelse.dk.

Tilskud til sikkerhedskursus for freelancere

FreelanceGruppen i DJ giver tilskud til sikkerhedskurser for freelancere, der arbejder i risikoområder. 
 

Tilskud fra Kreds 1

Som medlem af Kreds 1 har du mulighed for at søge kredsen om tilskud til studieture, deltagelse i konferencer, kurser og efteruddannelse, som er fagligt begrundet.

Du har også mulighed for at søge Fællesfonden, som er en fond til fordel for syge og værdigt trængende journalister og deres efterladte.

Tilskud fra Kreds 6

Kreds 6 giver mulighed for at søge om tilskud til både aktiviteter, transport og ferieophold. Få et samlet overblik over mulighederne for tilskud som Kreds 6-medlem.

Tilskud fra Kreds 7

Medlemmer ansat i det offentlige uden feriefrirejse, men med ferierejsetillæg, kan søge Feriehjælpefonden om tilskud til ferierejse. Ligesom portioner af Hjælpefonden uddeles efter ansøgning.

Medlemmer af kreds 7 kan søge en videre- og efteruddannelsespulje. Tjek retningslinjerne. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk