Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Samarbejde og sparring

  • Facebooksiden”Praktikantvejledere” er en lukket gruppe for praktikantvejledere. Her kan du efterlyse erfaringer, kontakter og samarbejde. Meld dig ind, når det er relevant – og ud igen, når du ikke længere er vejleder.  

  • Praktikantalliancen er et samarbejde mellem mindre praktiksteder i hovedstadsområdet, Alliancen tilbyder arrangementer og studieture for praktikanter. Danske Medier sender indbydelse til arrangementer m.v. til vejlederne, der formidler dem videre til deres praktikanter. Praktiksteder, der ønsker at være med i alliancen, skal sende navn og mailadresse på praktikantvejleder til Danske Medier

  • Ræk selv ud efter andre organisationer med praktikanter i lokalområdet. Brug Facebooksiden og dit lokalkendskab til at skabe relationer og hjælpe hinanden med at løfte opgaven med læringsdage sammen, når det giver mening. 

  • Praktikanterne har ofte deres egne netværk og relationer. Dem kan du som vejleder bygge videre på. Du kan fx invitere praktikanten og hans eller hendes medstuderende med til læringsdage, arrangementer og ture. 

  • Mange arbejdspladser udvider gruppen af DJ-praktikanter med andre typer af praktikanter eller nyansatte, hvilket især kan give mening, hvis praktikanten sidder alene. 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk