Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Retningslinjer for persondata og brugen af cookies

De oplysninger, du giver os i forbindelse med dit medlemskab, bliver registreret i vores medlemsdatabase. Oplysningerne bliver behandlet fortroligt og bruges kun til at kunne rådgive og servicere dig bedst muligt, samt orientere dig om vores aktuelle tilbud.

Dine adresseoplysninger bliver løbende opdateret fra CPR-registret.

Som medlem accepterer du, at DJ kan registrere og behandle dine oplysninger, og at vi sender medlemsinformation – deriblandt nyhedsbreve med medlemstilbud. Vi videregiver kun oplysninger, når det er påkrævet af lovgivningen, overenskomster eller pensions- og forsikringsordninger.

Tilmelding til kurser og arrangementer

Når du tilmelder dig DJ’s kurser og arrangementer, beder vi dg bl.a. om navn og e-mailadresse. Vi registrerer og bruger oplysningerne om din tilmelding til at håndtere afviklingen af arrangementet - for eksempel til bekræftelse af din tilmelding - og på længere sigt til at tilpasse vores udbud af arrangementer. Dit navn vil fremgå af en deltagerliste, der tilsendes kursuslederen.

Tilmelding til nyhedsbreve

Når du melder dig ind i DJ, bliver du tilmeldt vores nyhedsbrev, som du til enhver tid kan framelde dig. Vi bruger Apsis, når vi udsender nyhedsbreve. Vi har databehandleraftale med Apsis - og behandler naturligvis dine informationer sikkert. Apsis er forpligtet til ikke at videregive oplysninger til tredjepart.

Persondatapolitikken i DJ

1. Formål

Formålet med DJ´s persondatapolitik er at orientere om, hvordan vi indsamler, beskytter og anvender personoplysninger. Vi respekterer fuldt ud alle ønsker om hemmeligholdelse af personlige oplysninger, og vi er opmærksomme på behovet for hensigtsmæssig beskyttelse og forsvarlig behandling af alle personlige oplysninger, som vi modtager. Det er DJ’s målsætning at beskytte dine personlige oplysninger, uanset hvorfra disse oplysninger indsamles, hvordan de videregives eller opbevares.

Personlige oplysninger dækker her alle oplysninger, der kan bruges til at identificere en person, herunder, men ikke begrænset til, for- og efternavn, privatadresse eller anden fysisk adresse, e-mailadresse eller andre kontaktoplysninger, uanset om de vedrører den private bopæl eller arbejdspladsen.

2. Hvilke personoplysninger indsamler DJ?

DJ har brug for visse personoplysninger for at kunne administrere dit medlemskab, levere målrettet information, ekspedere bestillinger og øvrige tjenester til dig. DJ indsamler kun de personoplysninger, som er nødvendige for at levere en ydelse til dig.

3. Hvordan indsamler DJ personoplysninger?

Ud over de oplysninger, som du selv afgiver i forbindelse med din indmeldelse eller når du interagerer med DJ, fx når du tilmelder dig et arrangement, anvender hjemmesiden cookies. Cookies er digitale informationspakker, som hjemmesiden lagrer på din harddisk. Der lagres ikke personhenførbare oplysninger i en cookie.

En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en web-server og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Der lagres tredjepart-cookies, når vi bruger Google Tag Manager og Google Analytics til at lave statistik på dine besøg, og når vi embedder indhold fra eksempelvis Facebook, Youtube, Instagram og Vimeo. Disse cookies bruges af hver tredjepart til at sikre dig den bedste brugeroplevelse og lave statistik over, hvor ofte, og hvor længe, du besøger tjenesten. Vi bruger Google Adwords til at spore besøgende på tværs af hjemmesiden. Formålet er at vise annoncer, der er relevante og engagerende for den enkelte bruger.

For hvert besøg på hjemmesiden – uafhængigt af tilstedeværelsen af en cookie – opbygger DJ logstatistik. Logstatistik betyder, at et statistiksystem opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende hjemmesiden har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm.

4. Sikkerhed

DJ har implementeret såvel tekniske som organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger, der har til formål at beskytte dine oplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, at de fortabes eller forringes, samt mod at de kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med loven om behandling af personoplysninger.

5. Links

Hjemmesiden indeholder links til andre hjemmesider. Vær opmærksom på, at du ved at klikke på sådanne links, bliver ført til en anden hjemmeside. Vi opfordrer dig til altid at læse disse hjemmesiders persondatapolitik, da deres procedure for indsamling og behandling af personoplysninger kan adskille sig fra DJ’s.

6. Opdatering af og indsigt i oplysninger

Som registreret har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter databeskyttelsesloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Inger Hansen.

7. Sletning af persondata

I DJ sletter vi personoplysninger, enten på anmodning fra dig eller automatisk ved udløb af vores generelle slettefrist på fem år. Fristen er betinget af, hvilke oplysninger, der er tale om, og til hvilket formål data anvendes, idet visse data kan opbevares længere.

8. Sletning af cookies

Hvis du ikke ønsker cookies, kan du blot slette det fra din computer eller enhed. Sletning af cookies er afhængig af, hvilken browser du benytter.

Benytter du en PC og med nyere browsers kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne: CTRL + SHIFT + Delete.

Virker genvejstasterne ikke eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du anvender og herefter klikke på de relevante links:

8. Klage

Hvis du ønsker at klage, kan du kontakte Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K

Ejeroplysninger

Dansk Journalistforbund
Gammel Strand 46
1202 København K

dj@journalistforbundet.dk
Tlf. 33428000

CVR 59783718

 

Fandt du den information du søgte
Tilføj email hvis du ønsker svar retur.