Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Refugie ophold på Villa Allinge

Villa Allinge ejes af Dansk Journalistforbund og udlejes som refugie til DJ’s medlemmer i september til juni måned. I juli og august udlejes villaen som feriebolig via DJ ferie på samme vilkår som de øvrige ferieboliger.

VIlla Allinge

Rasmus Degnbol

Ansøg om refugiet Villa Allinge

Uddeling af refugieophold foretages to gange årligt af formand og administrationschef i foreningen, efter forud at have indkaldt motiverede forslag via Fagbladet JOURNALISTEN og journalistforbundet.dk.

Uddeling af ophold sker primært til medlemmer af DJ, der har brug for hvile under eller efter sygdom, herunder stress. Sekundært uddeles ophold til medlemmer, der har brug for ro til at skrive en bog, lave et projekt eller lignende. Prisen for ophold er 500 kr. pr. uge. Beløbet reguleres af DJ´s forretningsudvalg, når det skønnes nødvendigt. 

Ansøgninger sendes til Mariann Vasbo.

Ansøgninger behandles næste gang 26. november 2021 for perioden januar til juni 2022.

Beskrivelse af refugiet Villa Allinge 

Villa Allinge er et nyrenoveret helårshus på 114 m2 i to plan. Der er plads til 5 personer og et mindre barn i en weekendseng. I stueetagen er der nyt køkken og bad med bruser, en stor stue med en dejlig havestue samt et soveværelse med to senge. På 1. sal er der et soveværelse med to senge og en repos med en daybed.

Udover værelserne i huset er der et anneks med to værelser med to sengepladser hver og et badeværelse i kælderen. Ved ophold i juli og august, skal adgang til annekset tilkøbes via den relevante booking. 

Her er dyner og puder, men man skal selv medbringe sengelinned, håndklæder, viskestykker og evt. dug. I huset er der WiFi og TV.

Huset ligger i udkanten af Allinge på vejen mod Sandvig og har kig ud over vandet, som nås til fods på få minutter. Busstoppested få meter fra huset.

Her er en meget stor have, men bemærk at haven IKKE er lukket ud mod Strandvejen.
Rygning er ikke tilladt i huset. Mindre husdyr er tilladt.
Man står selv for at rengøre huset ved udflytning.

Området omkring refugiet Villa Allinge

Villa Allinge ligger på en stærkt skrånende grund på landsiden af Strandvejen mellem Allinge og Sandvig med en stor have, hvor du frit kan plukke af frugterne og blomsterne. På fem minutter når man den lille havn og skuer ud over vandet og klippekysten, og få minutter senere står man midt i den hyggelige Allinge by. Indkøb kan foretages i Allinge, hvor nærmeste supermarked er 1,2 km væk.

  • Rasmus Degnbol

  • Rasmus Degnbol

  • Rasmus Degnbol

  • Rasmus Degnbol

  • Rasmus Degnbol

  • Rasmus Degnbol

  • Rasmus Degnbol

  • Per Nielsen