Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Råd til selvstændige og freelancere

"En samling gode råd – til selvstændige og freelancere". Kom godt i gang som freelancer og selvstændig – eller få gode råd til at optimere din eksisterende forretning.

Uanset, om du er helt nystartet som freelancer eller selvstændig og har din første opgave til gode, eller om du er garvet med en solid erfaring, giver En samling gode råd – til selvstændige og freelanceredig en gedigen værktøjskasse med gode råd, som kan hjælpe dig med at få din forretning godt i gang — eller gøre den endnu bedre.

Når du har læst En samling gode råd – til selvstændige og freelancere” igennem, ved du meget mere om, hvorfor det er væsentligt at udarbejde en forretningsplan og et budget for din forretning. Du vil blive klogere på dit forretningsgrundlag og lære mere om, hvordan du prissætter dine ydelser, så der er sammenhæng i din forretning.

Du vil også have fået gode tips og tricks til, hvordan du håndterer det — til tider svære — salgsarbejde og kunne læse en salgseksperts bedste råd til at gøre salgsarbejdet til en væsentlig mere overkommelig disciplin.

Som freelancer eller selvstændig kommer opgaverne sjældent helt af sig selv, men hvis du er dygtig til at bruge og dyrke dit netværk, er der en større sandsynlighed for, at kunderne også finder vej til dig. Dit netværk kan også blive en god indgangsvinkel til kunder, du ellers kan have svært ved at få foden inden for hos. Hvordan kan du læse mere om i En samling gode råd – til selvstændige og freelancere”.

Du kan også finde ud af, hvordan du bedst muligt håndterer processen fra pitch til afleveret opgave, og hvordan du gennem gode aftaler og ordentlige vilkår kan sikre din forretning bedst muligt og undgå ærgrelser og spildt arbejde.

Du lærer også mere om vigtigheden af de rette forsikringer, om hvordan du passer på dig selv og dit arbejdsmiljø, hvordan du skal forholde dig omkring barsel, hvis familien skal forøges, og hvordan du sikrer din alderdom.

En samling gode råd – til selvstændige og freelancere” er blevet til i et tæt samarbejde med Dansk Journalistforbunds specialgrupper og deres medlemmer. Den trækker på konkrete, praktiske erfaringer og grundlæggende viden om, hvordan du driver din forretning som freelancer eller selvstændig.

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk