Gå til hovedindhold
Bliv medlem Menu

Psykologhjælp

Som medlem af DJ kan du søge om psykologhjælp, hvis du oplever konflikter, stress eller trivselsproblemer i dit arbejdsliv eller som ledig.

Hvem kan få tilskud til psykologhjælp?

Psykologhjælp ydes til til medlemmer som ikke kan få psykologhjælp fra andre instanser. Hvis din arbejdsplads giver tilskud til psykologhjælp eller hvis du har mulighed for at få tilskud gennem en sundhedsforsikring eller kan få en henvisning til psykologhjælp fra egen læge, kan du ikke få tilskud fra DJ.

Hvis du er på en arbejdsplads, hvor der er en tillids- eller arbejdsmiljørepræsentant er det en god ide at kontakte vedkommende for at høre, hvilke muligheder der er for tilskud til psykologhjælp.

Hvis du er elev eller studerende og er medlem af DJ, skal du, inden du henvender dig til os, have undersøgt mulighederne for tilskud til psykologbehandling hos din egen læge, din studievejleder, din praktikvejleder, din tillidsrepræsentant eller din arbejdsmiljørepræsentant på dit praktiksted. 

Der er også hjælp og gratis rådgivning hos Studenterrådgivningen i København, Odense, Aarhus og Aalborg. Læs mere på Studenterrådgivningens hjemmeside.

Psykologhjælp via DJ

  • Du visiteres til hjælpen gennem en samtale med en medarbejder i DJ. Visiteringen foregår gennem vores tilbud om trivselssamtaler. Du vil altså i første omgang blive tilbudt trivselssamtaler med en medarbejder i DJ.
  • Du skal vente på en skriftlig bekræftelse fra DJ, inden psykologhjælpen påbegyndes.

 

Fandt du den information du søgte

Dette er ikke en kontaktformular, men feedback til indholdet på siden.
Søger du svar på et konkret spørgsmål? Ring til DJ på tlf. 3342 8000 eller skriv til dj@journalistforbundet.dk