Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Webinar - Styrk dit mindset - tag kontrollen i en kaotisk tid

Covid-19 har skabt usikkerhed og stress hos selv de mest hårdføre af os. Få redskaber på dette webinar til at håndtere det, så du kan skabe resultater i en ellers kaotisk tid og have dig selv og din forretning klar til genåbningen.

Simon Skipper

Arto Saari

Kursusleder Simon Skipper har et årti på bagen som selvstændig fotojournalist, er uddannet coach og læser til psykoterapeut. Med sin baggrund har han både erfaringen og redskaberne til at få dig godt videre.

At tage godt vare på dig selv og dit stressniveau er afgørende for, at du kan lande på benene, når verden åbner op igen.

Efter et år med corona mærker det fleste af os en mathed. Vi føler uro, usikkerhed, modløshed eller kan have svært ved at finde motivationen. Vi er nervøse for, om kunderne husker os og der fortsat er behov for vores ydelser, når verden åbner og hjælpepakkerne udløber. 

Måske hjemmearbejdspladsen er et stort kaos, hvor det er svært at få skabt resultater og mærke kollegerne. Måske Covid-19 har gjort dig arbejdsløs, eller måske ser det hele godt ud på overfladen, men alligevel føler du en uro over uvisheden og ensomheden. 
  
Med fokus på at tøjle tidens frygt og usikkerhed, hjælper Simon Skipper dig med at forberede dig bedst muligt på genåbningen, så du er i stand til at håndtere de udfordringer, som kommer, når verden igen bliver normal.

Efter det intensive kursus 'Styrk Dit Mindset', vil du have oparbejdet en grundig basisviden omkring hjernen, mindset og vaner og have lært nye teknikker til at tage styringen tilbage i både dit privat- og arbejdsliv. 

Kurset er lavet for at inspirere og styrke dig i en svær tid. Du vil over to formiddage få redskaber til at håndtere din uro eller stress, og der vil på kurset være mulighed for aktivt at arbejde med de andre deltagere i breakout rooms, så du kan lære at fokusere på dine muligheder frem for frustrationer.

Vil du være et skridt foran, når verden genåbner, så brug to formiddage i godt og inspirerende selskab og få styrket dit mindset.

------

Oplægsholder: Fotojournalist og coach Simon Skipper

Tid: Arrangementet er over to gange 23. marts 2021 kl. 10-11.30 og den 31. marts 2021 kl. 10-11.30 - det er ikke muligt kun at tilmelde sig sidste kursus dag.

Hvor: Online - Link bliver udsendt før arrangement.

Type: Webinar

Pris: Gratis.

Arrangementet er for medlemmer af Pressefotografforbundet.

Tilmeldings link: https://forms.gle/o3r5e6P7zbUSTpts9

-------

Kommentarer