Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Vores regnbue

Corona & Danskerne: Amalie på 11 år har sammen med sine forældre været hjemme i huset i Haslev siden dagen efter pressemødet, hvor regeringen sendte så mange som muligt hjem.

Foto: Camilla Stephan

Camilla Stephan

Om det hele fortæller Amalies mor, Camilla:  "Det er en surrealistisk situation, vi er i, og faktisk også en ambivalent periode. På den vis at det er hyggeligt at være så meget sammen, selv om vi går i skole og er på arbejde hjemmefra - samtidig med at det hele er lidt skræmmende og uvist."  

Camilla og datteren Amalie besluttede sig for at lave noget kreativt sammen.  "Min søster sendte et billede af en regnbue, hun så i et vindue, og Amalie og jeg fik lyst til at lave en regnbue herhjemme. Vi talte om, at mange vil kunne se vores regnbue, fordi vi bor på en af indfaldsvejene ind i byen, og det kan være rart at minde hinanden om, at vi kommer ud på den anden side igen. 

Amalie sagde, at vi kan give forhåbning til andre, som ser vores regnbue og teksten over. Skyerne symboliserer, at det først er sort, dernæst lysner det op, og til sidst er det lyst igen."

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).
 

Kommentarer