Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Vitaminspark

Corona & Danskerne: Crossdancevideoer er et vitaminspark med glæde og god energi i en svær tid.

Foto: Betina Fleron

Betina Fleron

Maria Porsborg bor i Nibe sammen med sin familie. De er til dagligt en meget aktiv familie med mor, far og tre børn fra 8-15 år. 

Normalt på alle hverdagsaftener er mindst én i familien afsted til sport. Maria er vant til at undervise i Crossdance flere gange om ugen med en masse skønne og livsglade deltagere. 

Coronavirus har ændret tilværelsen fuldstændig. På den positive side spiser de nu alle måltider sammen om bordet og bruger lang tid på at spille spil, lege og gå ture. Men både voksne og børn savner vennerne. Samtidig lurer en usikkerhed og bekymring i dem alle. 

Crossdance er et vitaminspark med glæde og god energi. Det får tankerne væk fra Coronavirus og gør så meget godt for krop og sjæl. Maria optager Crossdance videoer og sender dem til hendes danseglade hold, nu hvor det ikke er muligt at tage ud og undervise dem. Maria synes det er skønt, at hendes ældste datter Elisabeth danser med, så de i fællesskab kan sende ekstra god energi afsted. 

"Det er så fantastisk at vide, at deltagerne danser med hjemme i stuerne og får sved på panden og smil på læben, men den største glæde er, når de sender beskeder med billeder og videoklip, hvor de danser," fortæller Maria Porsborg.
 

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer