Gå til hovedindhold
Bliv medlem

VENTELISTE: Boost: "Fang lyset" med Joachim Ladefoged i Århus og København

Kom på én dags workshop i at "fange lyset" med prisvindende fotograf Joachim Ladefoged fra Jyllands Posten. Han arbejder med at bruge lys og omgivelser på stedet og så supplere med b-lys eller andre effekter for at skabe den stemning han vil have i sine billeder.

Joachim Ladedefoged

Joachim Ladedefoged

Kurset er til dig der gerne vil se lys og omgivelser i en anden vinkel samt få inspiration til at bruge lys i dine egne billeder.

 

Kurset er hans-on kursus så du skal medbring fotoudstyr, lys samt din computer til at redigere dine billeder på. 

 

Joachim Ladefoged er uddannet pressefotograf, har blandt andet været fastansat på Politiken fra 1995-1998, derefter været freelancer i 16 år med internationale kunder såsom New York Times magazine, medlem af det internationale bureau VII og har været fastansat på Jyllands-Posten siden 2014.  

 

Der er plads til 12 deltagere på kurset, og tilmelding sker efter først til mølle-princippet. Du kan frit tilmelde og afmelde dig, inden tilmeldingsfristen udløber. Du vil modtage en bekræftelse, hvis du er optaget på workshoppen. Hvis du udebliver fra workshoppen, vil der blive opkrævet et no-show-fee på 200 DKK.

 

Der serveres let formiddagskaffe, sandwich og eftermiddagskage.

 

Bemærk, at workshoppen kun er for medlemmer af Pressefotografforbundet.

 

Du kan deltage på workshop i:

Århus:

Tidspunkt: 13/11-2023 fra kl. 10-16 

Sted: Dansk Journalistforbund, Åboulevarden 31, 8000 Århus C

Underviser: Joachim Ladefoged

 

Tilmelding workshop i Århus (sidste frist for til/afmelding den 8/11-2023): https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/event/fang-lyset-med-joachim-ladefoged-aarhus-0

 

Eller

 

København:

Tidspunkt: 27/11-2023 fra kl. 10-16 

Sted: Dansk Journalist Forbund, Gammel Strand 46, 1202 København K 

Underviser: Joachim Ladefoged

 

Tilmelding workshop i København (sidste frist for til/afmelding den 22/11-2023): https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/event/fang-lyset-med-joachim-ladefoged-koebenhavn-0

 

Evt. spørgsmål til kurset kan rettes til bestyrelsesmedlem Robert Wengler - 20430665

Kommentarer