Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Velkommen til den nye hjemmeside

Det har været en lang rejse, men nu er den nye hjemmeside sat i søen.

hjemmesiden

Screendump

Det tog længere tid end først beregnet da IT udviklerne stødte på komplikationer ved programmering af det nye CMS systemet til DJ. Det blev til et par udsættelser i lanceringen hos DJ, men nu er vi endelig glad for at kunne vise jer den nye hjemmeside.

Navigation

I den øverste topmenu finder du DJs menupunkter hvor du kan logge ind samt søge i hele hjemmesiden - både hos PF og Dj. Den blå topmenu under er PF's egen og her kan du klikke dig rundt mellem menupunkterne. Trykker du på et overordnet punkt som f.eks "Årets Pressefoto" folder der sig en undermenu ud og du kan navigere videre herfra. Du kan få undermenuen væk igen ved at trykke på krydset i højre hjørne og du kan altid komme tilbage til forsiden ved at trykke på PFs logo i venstre hjørne. 

Forsiden

På forsiden har vi fremhævet nogle menupunkter så du let adgang til dem. Her kan du - lige nu - få direkte adgang til ÅP'16 upload ved at trykke på det store banner. Nedenunder er der 3 temaer som du kan tilgå: Rådgivning, Freelance Startguiden samt Boost. Siden med rådgivning er et punkt, som vi i starten af det nye år arbejder aktiv på at udvide, blandt andre i samarbejde med DJ, så vi kan vejlede og rådgive medlemmerne bedre via hjemmesiden.

Nedenunder finder du adgang til prisberegneren hvor du kan få et overblik over, hvad du skal fakturere for at dine udgifter er dækket.
På samme breddegrad finder du kontaktinformation til bestyrelsen samt et lille overblik over de kommende arrangementer i DJ og dets underorganisationer. Klikker du på den bringer den dig videre til et større oversigt, som du også kan tilgå via topmenuen Det sker > Kalender.

Længere nede på siden finder du vores profiler på de sociale medier Facebook og Twitter. Det er desværre ikke muligt at lave et udtræk af vores Instagram profil @pressefotografforbundet, men vi poster vores indhold derfra på vores twitter-profil også, hvorfra man kan se det i twitter-feed' på forsiden.

Alle artikler der bliver lagt på hjemmesiden bliver der linket til fra facebookprofilen.

Til det er der kun at sige velkommen til.

Vi håber at I vil nyde den nye hjemmeside!

 

 

Kommentarer