Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Valbyfamilie brænder krudt af i Dyrehaven

Corona & Danskerne: Anna Reinhold Bundgaard og Robin Littauer fra Valby er taget på cykeltur til Eremitageslottet i Jægersborg Dyrehave med deres tre drenge Ville på 2,5 år, Isak på 5 år og Adrian på 9 år. Robin arbejder i denne coronatid hjemmefra som projektleder for Nykredit. Anna er sundhedsplejerske og kører stadig ud og tilser nyfødte og de familier, som har mest behov for besøg.

Foto: Marianne Leth

Marianne leth Valbyfamilie brænder krudt af i Dyrehaven

“Vi bor i et hus i Valby og er taknemmelige for at have en have særligt i denne tid. Den bliver brugt flittigt. Drengene er alle tre virkelig sprængfyldt med energi, og derfor prioriterer vi en del eftermiddage at smide cykler på bilen og at køre i skoven, hvor de har mulighed for frit at brænde krudt af. Vi går uden om legepladser og hilser indforstået på afstand til andre mennesker.

Dyrehaven er altid smuk, særligt som i dag hvor himlen er blå. De mange stier og chancen for at man får øje på en kronhjort gør den endnu mere populær”, fortæller Anna.” 

Anna fortæller videre: “Vi har isoleret os 100% fra bedsteforældre og alle andre, særligt da jeg via mit arbejde som sundhedssplejerske kan komme til at slæbe virus med hjem. Vi taler meget om coronavirus herhjemme men skåner børnene for de mest bekymrede snakke. Dem er der selvfølgelig.

Vi har lagt løst visuelt skema og børnene trives med kreative skoleopgaver og mere leg herhjemme. De nyder at komme hinanden mere ved, både i form af ren idyl og sindssyge slåskampe - og det styrker tydeligvis deres sammenhold. Det er hårdt og energikrævende på skift og flere gange dagligt at stemple ind og ud mellem familie og arbejde, men vi udnytter og nyder, at vi overordnet har mere tid sammen som familie. Det er i virkeligheden det vi allerhelst vil. Bare uden corona. 

Det står klart hvor meget frihed vi danskere normalt har, og det skal vi være taknemmelige for. En situation som denne understreger så tydeligt hvor vigtigt solidaritet er hele verden rundt. Vi er afhængige af hinanden og skal i fællesskab passe på kloden.” 

Læs andre historier:

https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Kommentarer

Anne Pram

man, 03/23/2020 - 12:23

En dejlig familie med gode værdier og omtanke for andre. Heldige børn. Gid den samme hensynsfuldhed og de samme værdier ville sprede sig lige så hurtigt hos befolkningen i DK, som Corona virus har vist sig at kunne. Ned med Corona og op med hensynsfulde og gode værdier.