Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Unger og Det amerikanske valg

I denne uge var Anthon Unger live med Goecker og fortalte om sin tur gennem USA og det amerikanske præsidentvalg. Fik du ikke set "Det amerikanske valg set igennem freelancefotograf Anthon Ungers kamera" har du muligheden her.

Anthon live ved goecker

Claus Andersen Anthon Unger live med Goecker - se linket i bunden af artiklen.

I oktober 2020 rejste Anthon Unger sammen med en journalist fra Ekstra Bladet til USA. Turen startede allerede med planlægning i november 2019, og det var et must for Anthon Unger at kommet til USA for at dække det amerikanske præsidentvalg. 

"Da jeg startede med at planlægge det her, var der ikke noget der hed Corona - der var det her den største nyhed i verden, og jeg måtte afsted"

Anthon Unger

Anthon Unger er freelancer og brænder for at lave nyheder. "Det var pisse hårdt, men også pisse fedt! Det er nok en af de vildeste reportageture jeg har været på - vi knoklede igennem hver eneste dag," fortæller Anthon Unger. Turen til USA var på 16 dage, hvilket blev til omkring 20 store og små videoindsalg, 889 billeder og i alt 3064 km. 

I denne uge var han på et Live link med Goecker, hvor han fortæller om turen og om hvordan det er at arbejde i felten, helt tæt på hvor tingene sker. Hvis ikke du så det live på nettet, kan du se eller gense det her

Anthon Unger

Bax Lindhart Anthon Unger har været freelance pressefotograf siden 2002. Han har arbejdet som fast freelancer på Ekstrabladet siden 2003 og har sin base i København. To år i streg har han nappet prisen Årets nyhedsbillede til ÅP.

Kommentarer