Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Udenfor kontrol

Marie Harbo Madsen er gravid og har termin mandag den 30. marts

Foto: Betina Fleron

Betina Fleron

Corona & Danskerne: Marie er gift med Thomas, og sammen har de Mads-Walther på 2 år. Thomas arbejder i Thisted. Marie har gjort sig mange tanker om, hvad nu hvis han ikke når hjem til fødslen, eller hvis han bliver syg og derfor ikke må deltage i fødslen.

Hun er også bekymret for, om han bringer smitte med hjem og smitter hende eller Mads-Walther. Det værste ville være, at Mads-Walther ikke kan få lov til at se sin lillebror, eller hvis hun selv bliver syg. Så skal hun nemlig føde på en isolationsstue, hvor de bærer masker og dragter. I så fald ville hun skulle fortsætte med at være i isolation uden hendes mand og søn på 2 år. 


I denne svære periode har de skåret helt ned på deres omgangskreds. Det er Maries forældre som skal passe Mads-Walther, når hun går i fødsel. Maries far arbejder meget i øjeblikket, så hun er også bange for, at han bliver smittet inden fødslen. Men som hun siger, så er det udenfor hendes kontrol, og man kan hverken gøre fra eller til, ud over at tage de forholdsregler der er.

På trods af de alvorlige tanker prøver familien at få ventetiden i Nibe til at være lige så hyggelig, som den var inden Corona krisen kom til Danmark - især for Mads-Walthers skyld.

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer