Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Tre generationer på vej til Jylland

Corona & Danskerne: Det er kun hveranden plads der sælges i offentlige transportmidler, og sådan fungerer det også på Molslinjens færger mellem Odden og Århus.

Foto: Hans Ravn

Hans Ravn

Normalt er Molsliniens færger imellem Odden og Århus fyldt på eftermiddagsafgangene. Men nu bliver der sejlet med færre afgange og med god plads.

Kun hver anden plads sælges, og passagererne fordeles ud på zoner. Helt ekstraordinært er det også muligt at blive i bilerne under overfarten.

Tove Abrahams fra Skanderborg og datteren Mette Abrahams med Lise på 3 mdr. har taget Molslinen flere gange under Corona-krisen og er helt trygge ved rejsen og glade for, at der bliver holdt afstand.

Mette, der arbejder på den Franske Ambassade i København, er på barsel, mens kæresten Nicolai skriver Ph.d. på CBS. De flytter nogle måneder til Århus for at være tættere på familien og for at komme væk fra de mange mennesker inde midt i København.
 

Normalt er Molsliniens færger imellem Odden og Århus fyldt på eftermiddagsafgangene. Men nu bliver der sejlet med færre afgange og med god plads. Kun hver anden plads sælges, og passagererne fordeles ud på zoner. Helt ekstraordinært er det også muligt at blive i bilerne under overfarten. Tove Abrahams fra Skanderborg og datteren Mette Abrahams med Lise på 3 mdr. har taget Molslinen flere gange under Corona-krisen og er helt trygge ved rejsen og glade for, at der bliver holdt afstand. Mette, der arbejder på den Franske Ambassade i København, er på barsel, mens kæresten Nicolai skriver Ph.d. på CBS. De flytter nogle måneder til Århus for at være tættere på familien og for at komme væk fra de mange mennesker inde midt i København.

Kommentarer