Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Træner med mor

Bjørg Fogh Nielsen, 16 år går i 9. klasse og fra Odense. Hun er tennisspiller på eliteplan og er nr. 36 på top 40 i U16.

Foto: Heidi Lundsgaard

Heidi Lundsgaard

Corona & Danskerne: “Det er hyggeligt at træne tennis med min mor og få slået til en bold. Før krisen trænede jeg tennis fire-fem gange om ugen og op til en-to timer om dagen.

Da vi så skulle være hjemme, blev det hurtigt for kedeligt, når jeg var vant til at være så aktiv i min hverdag. Derfor spiller min mor og jeg tennis hver aften herude på vejen nu. Her er alligevel ingen trafik.

Det er selvfølgelig overhovedet ikke det samme, men fordi man hurtigt glemmer og mister timingen, når man ikke får trænet, er det her et rigtig godt alternativ. Min mor spiller også tennis, så hun er ret god at træne med.


Jeg er ikke nervøs for at komme ud af form, for jeg får også løbetrænet. Det som jeg faktisk synes er mest nederen er, at jeg ikke kan bruge mere tid med mine venner i klassen. Det er jo vores sidste tid inden 9.klasse slutter, og vi skulle have haft sidste skoledag.

Alligevel er jeg kommet dertil, at jeg vil være positiv. Selvom jeg savner mine tennis-venner i klubben, så tænker jeg, at tennis vil jo altid være der. Så træner jeg lige lidt mere ketcher med mor.”

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer