Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Tilbud til PF´s medlemmer: STEP-UP

Den 21 oktober 2018, slår Step-Up for tredje gang dørene op, for en foredrag af nogle af Danmarks bedste fotografer, der arbejder på både i ind og udlandet. - kom med som PF-medlem til reduceret pris.

Grafik: Step-up

Grafik: Step-up

Hvad er Step-Up?
Ideen til Step-Up kom til verden, en helt almindelig tirsdag formiddag i Stockholm. Fotograf Jakob Kjøller var oppe og besøge Way Up North, der er et to dagsseminar hvor der kommer bryllups fotografer fra hele verden. 

Efter første foredrag session, stod det klart ”Vi skal have noget lignede i Danmark!!”. Jakob strøg lige ud ad døren og hent til Nikon, hvor den danske NPS Simon Schelde stod; ”Simon jeg har en plan” og med støtte fra Nikon planlagde Jakob og hans makker Fotograf Theis Poulsen det første Step-Up.

Men hvad handler Step-Up om?
Tideligere var fotografer er lidt ligesom tryllekunstner, der holder sine kort tæt på kroppen. Men i takt med de digitale kameraer, for alvor er kommet på marked, har industrien de seneste år ændret sig voldsomt. Og der er i dag endnu flere fotografer til rådighed, om det er Professionelle eller Semi-Professionelle, end der har været før. Heldigvis har der aldrig være brug for så mange billeder og videoer som der er nu. 

I dag står stadig mange fotografer alene, og ofte har jeg hørt ”Hvad skal jeg tage for xyz”-spørgsmålet, samt kommentaren om ”Man kan ikke leve som fotograf i Danmark!”. Vi vil gerne prøve at svare på disse spørgsmål og bevise at man kan leve som fotograf i Danmark. 

Kort sagt er målet med Step-Up, at vi som fotografer skal snakke-, arbejde sammen og lære fra- og med hinanden. 

Vi kan alle lære noget af hinanden, uanset hvilken baggrund vi kommer fra, og derved bliver vi alle bedre fotografer, med bedre viden omkring vores arbejde og fag. 

Hvem taler i 2018?
Sidste år fortalt Mark Trustrup, om hvad det betyder at drive en forretning. Helle Moos fortalte om, hvordan hun gik fra at være sygeplejerske til at være husfotograf for de store modehuse. Henrik Adamsen snakkede om personlig udvikling og at sætte barren højt. Imens Frøydis Geithus huskede os på, at det er vores kunder og ikke ego, vi ofte skyder til.

I år har vi fornøjelse af at høre fra seks knald dygtige fotografer, der ikke er kendt for at sidde og drive den af.

Mette Frandsen – Fotograf med bene stærkt plantet i den kunstneriske del af fotografiet. Kommer og fortæller om at skyde med hjertet og fortælle historier.

Christian Als – Fotograf og instruktør kommer og fortæller om hvordan det er at forlade et godt job på en af landet førende aviser, for at gå freelance.

Gary Britton – Reklame fotograf kommer og fortæller om kundeservice og loyalitet mellem kunder og leverandør

Lars Bech – Uddannet fotojournalist og fotograf, fortæller om hvordan det er at være med til at starte et af Danmarks nok mest omtalte billede bureauer, for derefter at gå freelance og starte forfra. Sidst men ikke mindst snakker ham om tilbudsgivning.

Sandra Aaberg – Fashion bryllups fotograf, også international kendt som Vogue fotografen, kommer og fortæller om, hvad hun måtte igennem for at komme på forsiden af Vogue, og hvad man gør efter ens mål er nået.

Morten Rygaard – Fotograf for stjernerne, kommer og fortæller ”Hvordan blev Morten Rygaard til Morten Rygaard”.

Læs mere på https://www.step-up.pics/ 

For PF´s medlemmer koster det 800,00 kr. + moms at deltage mod normalt 1.350,00 kr. Skriv DJ800 ved tilmelding

Kommentarer