Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Tag med på Fagfestival i Odense den 4. og 5. november

Fagfestival er landets største mediefestival, som samler hele medie- og kommunikationsbranchen.

Fagfestival finder sted hvert andet år – næste gang d. 4. og 5. november 2018 i Odense på ODEON. Første session starter klokken 9.30 søndag. Og vi siger på gensyn mandag klokken 16.00. Formålet med Fagfestivalen er at inspirere, dele viden og knowhow samt debattere fremtidens medie- og kommunikationsbranche. På programmet er bl.a. en perlerække af danske og internationale mediefolk, politikere og kommunikatører, der alle sætter fagene på spidsen. 1200 personer deltager fra hele medie- og kommunikationsbranchen. Fagfestival varer to dage, og er proppet med debatter, inspirerende oplæg og workshops. I alt ca. 70 sessions fordelt på forskellige fagligheder. Imens dagtimerne fokuserer på fagligt input, byder aftentimerne på middag, netværk og underholdning. Alt sammen i et uhøjtideligt og festligt miljø. Som PF medlem får du rabat, hvis du ikke modtager tilskud andre steder fra – du kan komme med for halv pris. Se mere på fagfestival.dk

 

Du kan blandt andet møde følgende:

 

Ben C. Solomon: Pulitzervindende VR-korrespondent

NB: Denne session er på engelsk
Hvor den klassiske pressefotograf søger og skyder sine motiver, skal VR-fotografen stille sit stativ op som en fælde, gemme sig og håbe på at han har forudset handlingen rigtigt. En af verdens førende VR-reportere deler sine erfaringer og eksempler på hans prisvindende arbejde.

Fotograf Julia Fullerton-Batten

NB: Denne session er på engelsk
Med obskure locations, overraskende temaer og modeller hevet ind fra gaden vinder Julia Fullerton-Batten priser for både kunstfotografi og hendes kommercielle projekter. Den verdenskendte kunstfotograf fortæller om sine projekter og arbejdet bag dem i et interview med eksempler fra hendes bagkatalog.
Oplægsholder: Julia Fullerton-Batten

Kunsten at komme tæt på en morder

Hør de to Cape Town baserede journalister, Helle Maj og Jørn Stjerneklar fortælle om dokumentaren ’Hvid mands dagbog’, der skildrer én af de mest spektakulære danske seriekriminelle i nyere tid.  
Oplægsholdere: Helle MajJørn Stjerneklar

Mads Nissen: Portræt af et land i oprør

Hør den tredobbelte vinder af prisen Årets Pressefotograf, fortælle om sin nyeste bog, der går tæt på den colombianske borgerkrig.
Oplægsholder: Mads Nissen

Fremtiden er privat

Om ti år er de traditionelle medier skrumpet endnu mere, mens private virksomheder og organisationer i stedet er blevet hovedleverandører af kvalitetsjournalistik til folket – helt gratis.
Oplægsholder: Lasse Meldgaard Bloch

Kommentarer