Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Tag med på efteruddannelse

1 maj åbner mediernes efteruddannelse for sit kursus program. Vi giver dig et overblik her.

1. maj åbner mediernernesefteruddannelse.dk for at kigge på kurserne for efteråret 2017. Kataloget bliver sendt ud i posten med Journalisten.

Tag med til USA og bliv inspireret af nogle af USA’s bedste video-storytellere.

Kurset foregår i Minnesota i USA, hvor vi går et step videre fra den basale redigering og fokuserer på storytelling og interviewteknik. Du bliver skarp på at lave storyboard, og lærer hvordan man bygger historien op til en god video. Du lærer også at få mere styr på din lyd og meget mere.

Kursusleder Michael Kock og Lars Horn samt prisvindende videojournalister og fotograferer fra USA, vil lære fra sig og inspirere dig til at fortælle bedre historier i levende billeder.

På kurset kommer du til at arbejde i små hold, hvor I sammen optager video og lydmateriale, mens du selv redigerer indslag på dit eget medbragte redigeringsudstyr.

Kurset henvender sig til fotografer, der med deres DSLR kamera/videokamera laver mindre videoproduktioner og som vil lære mere om storytelling, interviewteknik og om hvordan bygger du historien op til videoindslag. Du behøver ikke være verdensmester i at lave video, men du skal have et ønske om at få dine videoproduktioner op på et højere niveau.

Efter dette kursus har du fået indsigt i nogle af USAs bedste pressefotografer, journalister og videofotografers arbejdsmetoder og fået forståelse for hvad storytelling er, og hvordan du bruger det i praksis.

Kurset afvikles i Minneapolis og St. Cloud – Minnesota, USA, og foregår primært på engelsk.

Final cut redigeringskurser i flere niveauer

I år kommer der tre nye Final Cut video redigeringskurser. De kan deltages i følgende niveau:

Intro, Grundlæggende, Avanceret og Expert

Dertil kan du også komme på kursus i Final Cut med fokus på hhv. lyd, farver og tekst og grafik på følgendes kurser:

Styr på Lyden i Final Cut, Styr på farverne i Final Cut og Tekst og grafik i Final Cut.

Lightroom for fotografer

 

Lightroom for fotografer - http://modulkursus.dk/lightroom-for-fotografer/

Reportage tur til Lourdes

Fotografværkstedet tilbyder igen i år en i den Sydfranske pilgrims-by Lourdes – afsluttende med 2 1/2 dage i Paris – dykker vi dybt i reportage- og gadefotografiet: Lyset, øjeblikket, ansigterne, scenen, kompositionen, billedbehandlingen samt ikke mindst historien. Se kurset her: https://mediernesefteruddannelse.dk/kurser/71-lourdes-og-paris-reportagefotografi/

 

 

 

Kommentarer