Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Søren Pagter fylder 50 år

Leder af fotojournalistuddannelsen på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole fylder 50 år idag.

pagter

Tao Lytzen Søren Pagter


Som 14-årig fik Søren Pagter sit første kamera og siden har han ikke lagt det fra sig. Han viste at han ville være fotograf, og det førte ham til teknisk skole i Randers i 1991, men efterfølgende praktik på Randers Amts avis, det skriver DMJX i en pressemeddelelse.

I årene efter sin uddannelse arbejdede Søren Pagter for Dagbladet Holstebro og Nordjyske Medier, imens han var freelance. 

Fotojournalistuddannelsen - eller billedejournalist som det hed først - åbnede året efter Søren Pagter blev færdigguddannet fra teknisk skole - altså i 1992.

Selv blev Søren tilknyttet skolen som underviser i 1998 og senere som faglig leder. Nu har Søren været leder på skolen i mere end 18 år og det er der en helt speciel grund til, som han nævner i Randers Amts Avis:

"Jeg startede i 1998 som underviser og mente, jeg skulle blive her i tre år for så at søge videre. Men jeg blev hængende. For det er min rette hylde. Jeg er dagligt sammen med mange unge mennesker. Det giver inspiration og anledning til refleksion", siger Søren Pagter, i en artikel til Randers Amts Avis.

 

Vi ønsker herfra Søren Pagter stort tillykke med de 50 år.

 

Kommentarer