Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Skal du med videre på efteruddannelse?

Mediernes efteruddannelses kursuskatalog har netop ramt postkasserne rundt omkring i landet og det er spækket med spændende ting. Vi har samlet dem for det visuelle folk her.

Mediernes efteruddannelse

Mediernes efteruddannelse

Bliv dronefotograf. På kun fem dage kan du i foråret blive dronefotograf med Rasmus Degnbol som underviser. Kurset afholdes fra 24 april og fem dage frem.

"Fra foto til webfilm" - Kort og dokumentar filmskolen i KBH tilbyder et kursus hvor du kan lære at filme med dit kamera som du er vant til at tage still fotos med. Kurste løber over 5 dage med start fra 24/04.

Rejsekurser

Successen gentager sig og du kan igen i år komme med til USA på videoworkshop hos NPPA i Oklahoma, hvor du får værktøjer til at løfte dine videohistorier visuelt. Kurset afholdes fra 10. marts og 9 dage frem.

Fotografværkstedet arrangerer i år en fotoworkshop i Lourdes og Paris. Der er tale om en tur, hvor reportagefotografiet er i fokus. Kurset afholdes fra d. 15/05 og løber 8 dage frem.

Tekniske kurser

Modulkursus tilbyder igen i år kurser i videoredigering. Det er Final Cut Pro X der danner ramme for undervisningen og du kan melde dig til på tre niveauer: Begynder (intro), avanceret eller expert. Det foregår hhv. d. 27/02, 28/02 og d. 20/03.

"Kom godt igang med Lightroom C - for fotografer" er kurset til dig som ikke har haft hænderne i programmet før, men som er bekendt med Photoshop. Kurset afholdes d.21/03.

Læs om flere kurser og tilmeld dig på mediernesefteruddannelse.dk

Kommentarer