Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Skal du dække Folketingets åbning?

I forbindelse med Folketingets åbning tirsdag den 4. oktober 2022 er der adgang for journalister og fotografer med gyldigt dansk eller internationalt pressekort eller med Folketingets adgangskort, som er udstedt til medier med privilegeret adgang til Folketinget.

Ft

Christoffer Regild / Folketinget Pressen har adgang til Folketingssalen via Presselogen, hvor mødet i salen kan følges på nærmeste hold. Offentligheden skal have de bedste betingelser for at kunne følge det politiske arbejde. Det kan ske dels ved selv at besøge Folketinget, og dels gennem mediernes dækning.

Traditionen tro er Folketinget tilbage i arbejdstøjet den første tirsdag i oktober. Hvis du ønsker adgang til Presselogen i forbindelse med Folketingetsåbning, skal du sende en mail til akkreditering@ft.dk.

Der er et begrænset antal pladser til rådighed i Presselogen, hvor man kan overvære mødet i Folketingssalen. Adgang til presselogen er forbeholdt fotografer, som på forhånd er akkrediteret hertil. 

Tidligere år har PF kunne få to pladser i Presselogen, som kunne gives til medlemmer uden et medie, men det er desværre ikke længere en mulighed.

Ønske om akkreditering til Presselogen skal sendes senest den 28. september 2022.  

Du kan læse mere om Pressens adgang ved Folketingets åbning 2022 her 

 

Kommentarer