Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Se Årets Pressefoto 2020 i Fredericia, Odense og Svendborg

Kåringen af Årets Pressefoto er lige om hjørnet, og da vi desværre ikke kan have alle med i Diamanten, arbejder vi nu for at få vist den så mange steder som muligt. Indtilvidere har vi Frederica, Svendborg og Odense på plads.

Fredericia

Lars Lindskov Landsoldatpladsen i Fredericia.

Som det første sted i Jylland vises Årets Pressefoto i Fredericia fredag den 7. maj 2021. 
I et samarbejde mellem Pressefotografforbundet og Pixlart projekters billederne på Det Hvide Vandtårn i Fredericia.

Vandtårn

Foto: Lars Lindskov

Kl 16:30 står Pixlart-bussen på Landsoldatpladsen i Fredericia. Her vil der være mulighed for at se alle billeder i bussen. Publikum bliver lukket ind i mindre hold, og som alle andre steder, skal der fremvises coronapas for at komme ind. 

Kl 20:30 starter fremvisningen på Det Hvide Vandtårn. Dommer i dette ÅP og tidligere vinder af World Press Photo, Claus Bjørn Larsen vil fortælle om begrundelserne bag udvælgelsen af Årets Pressefoto 2020.

Publikum bliver henvist til opdelte arealer, så afstandskrav og forsamlingsloftet overholdes. Hver fremvisning varer ca. 45 minutter, og sidste visning er senest kl 23.00.

ÅP vises også i Odense og Svendborg

I samarbejde med Fyens Stiftstidende er Pressefotografforbundets bestyrelse ved at lægge sidste hånd på en storskærmsversion af ÅP-showet, så Danmarks bedste fotojournalistik også kan vises på banegårdspladsen i Odense. Billederne bliver vist umiddelbart efter kåringen, og kører i loop i en times tid efter priserne er uddelt. 

Lørdag den 8. maj 2021, kan du se Årets Pressefoto i en fysik udstilling i Svendborg, hvor Naturama åbner udstillingen kl. 13.00. Her kan den ses frem til og med den 5. juni 2021.

Du kan finde info om Naturama og se deres åbningstider her.  

Kommentarer