Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Saxgren sælger ud

På grund af mindre plads holder Henrik Saxgren ”flytteudsalg” på bøger og billeder.

Henrik Saxgren sælger bøger

Henrik Saxgren

Henrik Saxgren ligger i flytterod, til nytår skal han flytte fra stuen til 2. sal. Det er ikke så meget det at skulle bære de mange kasser bøger de to etager op, mere det at der bliver 50 kvadratmeter mindre plads på det ”New Yorker loft”, som han har fået indrettet ”Jeg har mange ting der ikke kan komme med, nu bliver det jo ét stort rum, så jeg kan ikke have kasser med bøger stående” sagde Henrik Saxgren da jeg mødte ham i går.

Det kom bag på Henrik Saxgren selv, at han igennem tiden havde udgivet over 10 bøger, og på hans Facebookside har han derfor sat dem til salg "De er til salg - dog vil jeg sige, at mine to nye bøger, ULTIMA THULE og BAG EN MUR AF IS skal købes hos boghandleren. Jeg vil ikke udelukke, at man kan få lov at købe et signeret eksemplar, hvis man først køber et par af de andre" skriver han i opslaget.

Udover bøger, er der også skulpturer, indrammet billeder og hvis du er hurtig kan der også handles et par fotolamper i en fart. Så skal du redde de sidste julegaver, eller vil du forkæle dig selv, så kan du kontakte Henrik Saxgren via privat besked på Facebook, eller her finder du kontakt info…

Kommentarer