Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Så er der efteruddannelse

Mediernes Efteruddannelse er kommet med nyt katalog og åbner snart for tilmelding.

Mediernes Efteruddannelse

Mediernes Efteruddannelse

Det er jo svære tider for at mødes med andre, men alle håber på bedre forhold meget snart og det er altid en god idé med efteruddannelse.

I kataloget delt op i emner og målgrupper, men som ofte sagt tidligere er det altid en god idé at undersøge om der er interessante kurser uden man nødvendigvis skal have et kamera i hånden.

Der er faktisk flere fotokurser til ”ikke-fotografer” end til fotografer. Under Fotografi er der såmænd et Akademi kursus, hvor du kan lære om fotografiets grundregler og kamerahåndtering.

Der er flere gode kurser for fotografer fx Fotografens vej ind i kommunikationsbranchen, Videoproduktion foto fotografer (Kort&Dokumentar Filmskolen), Styr lyset, Skab di egen fotografiske vision – 6 ugers online coachingforløb.

Under tv er der også spændende kurser fx Storytelling på video og tv – med Torben Schou og mange tekniske kurser i produktion, klippe/ redigeringsteknik og meget andet.

Du kan se kataloget på https://mediernesefteruddannelse.dk og det bliver rundsendt med næste nummer af fagbladet Journalisten. Tilmeldingen åbner den 2. november 2020.

Der er også flere muligheder for online kurser, hvilket flere sikkert vil finde betryggende i disse covid-19 tider. Du kan læse mere her

https://mediernesefteruddannelse.dk/?s&ta=fotografpressefotograf&period=between&from=01-01-2021&to=01-10-2021

Hvis du ikke er omfattet af efteruddannelse via din overenskomst eller ansættelse kan du læse mere om tilskudsmuligheder https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/pf-ansoegning-til-ophavsretsfonden

Kommentarer