Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Rønbøg og tirsdagskampen

Flere og flere fotografer skifter DSLR ud med Mirrorless, dels fordi det er lettere og autofokus skulle være markant bedre. En af dem er Lars Rønbøg, der har taget det nye grej med til Portugal.

Sony A9II

Lars Rønbøg Sony A9II klar til kamp i Portugal.

Lars Rønbøg er i disse dage i Portugal for at dække The Atlantic cup og træningslejr med Brøndby FCK og AGF. De sidste 25 år har Lars haft spejlreflekskamera, skiftevis Canon og senest Nikon med sig når han har været på opgave, men i mandags blev de byttet ud med Sonys A9II. "Det vigtigste for mig er at fokus sidder stensikkert hver gang, og det gør det med Sonys Eye tracking autofokus system," fortæller Lars Rønbøg.

En medvirkende faktor til et systemskifte var også, at Nikon ikke længere har en fast mand til at tage hånd om fotograferne i Danmark." Udover bedre autofokus, skal en af årsagerne til mit skift fra Nikon til Sony ses i lyset af, at Nikon virker til at nedprioritere Danmark, nu hvor de ikke længere har en repræsentant til at betjene de professionelle fotografer som Canon og Sony har," fortæller Lars Rønbøg.

Du kan læse om Lars Rønbøgs førstehåndsindtryk af de nye kamera i et indlæg Fra Nikon til Sony på hans blog Tirsdagskampen.

 

Kommentarer