Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Pressens Uddannelsesfond giver en stjerne til Visa pour l’Image

DMJX’ kursus til verdens største festival for fotojournalistik, Visa pour l’Image i Perpignan, har fået bevilget støtte fra Pressens Uddannelsesfond, PU. Det betyder, at freelancere og fastansatte, der er berettigede til PU-støtte, kun skal betale 14.800 kroner for at deltage på kurset.

perpignan

Soffi Chanchira Larsen

 

Kurset har tilmed fået en stjerne. Det betyder, at chefen ikke kan sige nej, hvis man ønsker at deltage på netop det kursus. I hvert fald ikke, hvis man er på en arbejdsplads, hvor der i overenskomsten med Journalistforbundet er regler om, at medarbejderne har ret til at tage på efteruddannelse.

Som noget nyt har DMJX allerede lagt kurset på nettet – selv om kataloget fra Mediernes Efteruddannelse først kommer omkring 1. maj. Det betyder, at det er muligt allerede nu at forhåndstilmelde sig til kurset. Du skal dog stadig ind og tilmelde dig endeligt via Mediernes Efteruddannelse, når kurset kommer op dér. Det er en betingelse for, at du kan få støtten fra Pressens Uddannelsesfond.

Det er 11. gang, DMJX udbyder Visa pour l’Image-kurset i sin nuværende form, og de to kursusledere, Mads Greve og Annelise Mølvig, fortæller, at rammerne er de samme: Det hyggelige lille familiehotel inde i de gamle gader midt mellem de mange udstillingssteder, morgenmøde klokken ni, i løbet af dagen er der aftaler med fotograferne, der fortæller kursusdeltagerne om deres arbejde. Desuden har Visa pour l’Image arrangeret spændende oplæg. Om aftenen mellem 21.45 og 22.30 kører de store screeninger, billede-shows, som Visa pour l’Image er kendt for, blandet med prisoverrækkelser

 

Se kurset her: http://www.dmjx.dk/kurser-og-videreuddannelse/visa-pour-limage-international-fotofestival

 

 

 

  • Soffi Chanchira Larsen

  • Soffi Chanchira Larsen

  • Soffi Chanchira Larsen

Kommentarer