Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Pressefotografforbundet inviterer til et oplæg om AI

Mandag den 20. november fra 10 til 12, lige inden vi skal til generalforsamling, kan du komme til et oplæg om AI med Bo Bergstedt i Odense.

AI

AI -billede af Bo Bergstedt

Mandag den 20. november kl 10.00

Grand Hotel
Jernbanegade 18, 5000 Odense

Der er ingen tilmelding, blot mød op, mandag den 20. november kl 10. på Grand Hotel i Odense. Hvis du ønsker at spise frokost inden generalforsamlingen, skal du tilmelde dig her
https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/event/pressefotografforbundet-indkalder-til-ordinaer-generalforsamling

Ifølge Bo Bergstedt, Technology Strategist hos TV2, står vi med generative AI overfor en kolossal og altomsiggribende forandring, som verden sjældent har set mage til.

De nye AI-redskaber og den hast, de udvikler sig med, vil påvirke arbejdslivet for de fleste over tid. Det er en enorm udfordring især medier står overfor, når kunstige intelligenser kan skabe indhold på sekunder som vi ikke længere kan identificere som falsk eller sandt med vores egne sanser.

Det kan potentielt være en katastrofe for tilliden til medier og den visuelle information, vi i dag møder overalt online.

Bo Bergstedt har igennem de seneste år skabt både falske syntetiske billeder, video og stemmer hos TV 2 til brug i nyhedsdækning og underholdning, hvor manipulationen er stort set umulig at gennemskue. Han rådgiver TV 2s direktion om udviklingen, mulighederne og udfordringerne. 

I hans præsentation giver han en smagsprøve på hvad er muligt med de nuværende generative algoritmer og hvor hurtigt udviklingen går lige nu.

 

 

Kommentarer