Gå til hovedindhold
Bliv medlem

PF medlemsmøde om Ritzau Scanpix

Rygtebørsen er flyttet og afløst af konkret indhold

Rygtebørs

Ukendt fotograf/Fra PFs arkiv.

Cafe Rygtebørsens møde den 20. september i København er udskudt til mandag den 24. september, da det oprindelige møde falder sammen med åbningen af World Press Photo i København og vi har skønnet, at det ville være et svært valg for mange kolleger. Derfor afholder vi medlemsmøde den 24. September kl. 16.00 – 18.00 i DJ´s lokaler, Gl. Strand 46, Kbh.

Bestyrelsesmedlemmer og en faglig konsulent fra DJ vil deltage i mødet.

Da vi har fået henvendelser omkring afregninger og aftaleforhold omkring Ritzau Scanpix har vi valgt at sætte det på mødets dagsorden, som altså er mere konkret og ikke så meget Rygtebørsen.

Nu går der jo mange rygter i vores branche og noget er slet ikke rygter, men for at være så konkrete som muligt, vil vi gerne have så meget information som muligt om afregningsforhold. Mød endelig op med konkrete afregninger eller send på mail til Lars Lindskov - vi lover naturligvis fortrolighed omkring dine informationer.

Hvis du oplever bedre – eller dårligere – forhold end tidligere i forhold til Polfoto og Scanpix er vi også meget interesseret i dine oplevelser.

 

Kommentarer