Gå til hovedindhold
Bliv medlem

PF Konference 2019: Daniel Rye – tiden efter……

Fotograf Daniel Rye kan opleves på PF-konferencen 18.-19. november 2019.

Foto: Daniel Rye

Daniel Rye

Vi kender alle den grusomme historie om Daniel Rye!

Gennem medier, foredrag, Puk Damsgaards bog ”Ser du månen Daniel” og senest i den fremragende film med Esben Smed i rollen som Daniel. Men hvad med tiden efter…..

Daniel Rye kommer og fortæller om, hvordan det er at være en historie – når man er vant til at være den der fortæller historien. Daniel er interviewet over 50 gange og føler det er en oplevelse i sig selv.

Foto: Daniel Rye

Daniel Rye

”Min historie er barsk, og jeg kan ikke lade være med at tænke: Behandler vi de ”ofre” godt nok, når de endelig står frem? Kan vi fotografer blive bedre til at komme, gøre vores arbejde og gå – uden at sætte for mange negative aftryk?

Siden jeg blev løsladt, har jeg, som mit vigtigste mål, villet tilbage til fotografiet – og det har ikke kun været en dans på roser” siger Daniel Rye

Foto: Daniel Rye

Daniel Rye

Daniel Rye er nu også bogaktuel med ”Mens vi venter” som er en visuel fortælling om klimaflygtninge. Gennem tre år har Daniel Rye fulgt bonden Mr. Mkundiza og hans familie i den lille landsby Kakoma i Malawi, der ligesom resten af Syd-Østafrika oplever, at vejret bliver stadig mere ekstremt og utilregneligt.

Daniel Rye har holdt over 300 foredrag og talt for over 150.000 mennesker.

Du kan læse mere om bogen her

https://www.booklab.dk/shop/mens-vi-venter/

 

Se programmet for konferencen her: 

Foto: Daniel Rye

Daniel Rye

Foto: Daniel Rye

Daniel Rye

Foto: Daniel Rye

Daniel Rye

Kommentarer