Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Parallelverden på fortovet

Corona & Danskerne: Midt på fortovet i Odense, fuldstændig opslugt af en leg med tøjdyr, sidder Esben og hans barnepige Kiwi Leth.

Foto: Heidi Lundsgaard

Heidi Lundsgaard

“Nu kommer Tiger, og den suser op af bakken, for lige om lidt angriber den Gris,” efterfulgt af forskellige dramatiske lyde der understreger en dramatisk forfølgelse mellem diverse tøjdyr.

De sidder der midt på fortovet. Begge helt opslugt af deres leg.

Kiwi er Esbens barnepige, så de kender hinanden ret godt. I dag er de afsted på en lille udflugt, og af en eller anden grund, bliver de ved med at vende tilbage til det her fortorv midt i Hunderupkvarteret.

“Det er blevet vores hemmelig magiske sted”, fortæller Kiwi og Esben supplerer med flere lydeffekter til tøjdyrenes leg.

“Jeg er ret sikkerpå, at det er fordi der er Corona og nedlukning i Danmark, at vi vælger at sidde midt på et fortorv og lave vores eget lille legeunivers. Her er jo ingen mennesker, som vi kunne genere. Gaderne er meget tomme. Så vi sidder vældig uforstyrret her. 

Esben kan godt lide, at vi tager de her små ture, og han er blevet glad for lige præcis det her sted. Hans forældre har holdt fast i, at jeg passer ham ind imellem. Det giver noget adspredelse for os alle.

Læs andre historier her: https://journalistforbundet.dk/pressefotografforbundet/corona-og-danskerne

Send dit bidrag til webmaster@pressefotografforbundet.dk (kun for medlemmer af PF).

Kommentarer