Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Online Talks starter igen og konceptet udvides

SE VIDEO I BUNDEN AF ARTIKLEN -Sidste år kørte Angelina Owino landet rundt for at tale med PF'er som arbejder med kommunikation. Nu er det endnu en gang blivet tid til Online Talks og turen starter med Sille Veilmark og Mathias Løvgreen Bojesen.

Sille Veilmark og Mathias Løvgreen Bojesen

Rikke Ruby / PressConnect Sille Veilmark og Mathias Løvgreen Bojesen.

Jeg blev så træt af dommedagsprofitierne om vores fag og samtidig hørte jeg om flere og flere PFere, som fik kommunikationsstillinger.

Det fik mig til at starte konceptet Online Talks med fokus på PFere, som har kommunikationsstillinger og forhåbentlig på den måde inspirere til at flere søger stillingerne og/eller skaber selv en kommunikationsstilling i en virksomhed. Er det så job at få i den branche?

Ud af de få jeg havde samtaler med angående at lave online talks sidste år, har to af dem fået et nyt kommunikations job. Så noget kunne tyde på, at det er i vækst at PF snupper kommunikationsstillinger og derudover, at når man er kommet ind i branchen, er det nemmere at få et andet job indenfor kommunikation.

Online talks startede sidste forår og fortsætter i år

Konceptet bliver udvidet til også at indebærer PFere som på anden vis kan inspirere med deres fuldtidsjob. Så har du en kommunikationsstilinger og /eller bruger din fotografiske/filmiske uddannelse på en utraditionel måde, så vil jeg meget gerne komme og interviewe dig.

Skulle du have meldt dig ud af Pressefotografforbundet, da du nu arbejder med kommunikation og hellere vil være med i en af de andre afdelinger af DJ, så gør det ingenting. Bare du har været medlem af PF elller er uddannet som fotojournalist, VJ eller lignende. Kontakt mig endelig på info@angelinaowino.com

Første online talk er tirsdag d. 23 februar kl. 13 via Pressefotografforrbundets Facebookside. Jeg interviewer Sille Veilmark og Mathias Løvgreen Bojesen som er ansat hos Pressconnect. 

Firmaet arbejder med presserådgivning, strategisk og digital kommunikation i erhvervslivet.  Du kan stille spørgsmål i interviewet eller sende dem inden til overstående mail. Efterfølgende kan interrviewet ses via Pressefotografforbundets hjemmeside.

Kommentarer