Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Online talks: PF’er kommunikere for plantecentre

Fotojournalist og moderator Angelina Owino besøger tirsdag eftermiddag d. 23/6 Camilla Rønde, i Plantoramas hovedkontor på Djursland.

Camilla Rønde

Camilla Rønde

Det bliver enten kl.14 eller kl.15. Den vil fremgå på sociale medier, så snart det er fastsat. Camilla er ansat i marketingsafdelingen som fotograf. Der er over 50 ansatte som servicere 11 plantecentre, 500 ansatte og kunder. 

Camilla har haft travlt i coronatiden, da Plantorama har lanceret en webshop. Det tager vi en snak om, ser nogle af Camillas opgaver og snakker om hvordan livet som fastansat kontra freelancelivet er.

Online talk er et koncept, hvor det handler om at få et indblik i, hvad man arbejder med når som fotograf har en kommunikationsstilling. Det er der rigtig mange bud på, derfor tager Angelina Owino rundt og interviewer folk som arbejder med vidt forskellige ting. Undervejs i interviewet viser folk også bud på opgaver, de har løst. Formålet er at inspirere, så andre også ser muligheder i at skaffe sig et job i kommunikationsbranche.

Det hele foregår på Facebook live på Pressefotografforbundets facebook side.Du skal være hjertelig velkommen til at stille spørgsmål i live chatten eller sende dine spørgsmål til info@angelinaowino.com. Kender du en Pfér som har en kommunikationsstilling, som du tænker kunne være interessant at få mere indblik i, så giv et praj på ovenstående mail.

Kommentarer