Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Online Talks: Mød Michael Nørgaard og Simon Fals

De næste par dage forsætter Angelina Owino turen rundt i Danmark, og interviewer fotojournalister i forskellige jobs. Denne gang går turen til Ærø og København.

michael og simon

Michael Nørgaard og Sandra Mawani Holmgaard

Simon Fals har i fire år været ansat hos Dansk Metal. Hans arbejde består både i at være fotojournalist og billedredaktør.

På mandag tager vi en snak om, hvordan man kan blive ved med at nytænke at fotografere fagforeningens højtider: 1. maj og grundlovsdag, og hvordan hans arbejde har udviklet sig i de fire år, han har arbejdet med kommunikation.

Se med mandag d. 26/4 kl. 13 på Pressefotografforbundets Facebookside. ONLINE TALK MED SIMON FALS ER UDSKUDT

 

Michael Nørgaard har sparket døren ind hos Fyns Amts Avis. De søgte en journalist til redaktionen på Ærø, men Michael fik dem overbevis om, at de skulle have en fotojournalist i stedet.

I februar flyttede ham og hans familie derfor til Ærø, så kan kunne blive en del af redaktionen på øen. Da han blev ansat, havde han aldrig sovet på øen før.

Vi tager en snak om hvordan det er at bo og arbejde på en mindre ø og hvordan han turde sige ja til en stilling, hvor 80-90% af hans arbejde er at skrive.

Der er i morgen fredag d. 23/4 kl. 18.

Kommentarer