Gå til hovedindhold
Bliv medlem

Online talks med kommunikationsansatte PF'er

Angelina Owino tager den kommende tid rundt i Danmark og besøger PF'er, der har kastet sig over kommunikation. På tirsdag kan du møde Ulrik Pedersen.

Ulrik

Ulrik Pedersen

Jeg møder tit kollegaer, som synes det er svært at leve af at være fotojournalist og som er frustrerede. Det virker også absurd at faget er i krise, selvom verden aldrig har været mere visuel. På den anden side er der også nyt at flere PFér får kommunikations stillinger.

Jeg tænker nogle gange, om vi som faggruppe generelt er gode nok til at kigge i den retning? Jobopslag hvor der f.eks søges: video til ekstern og intern kommunikation, SoMe ansvarlig, strategisk kreativ kommunikationsmedarbjeder - kunne det ikke lige så godt være os, som snupper de stillinger?

Jeg har selv alle mulige ideer om, hvad det vil sige at arbejde med kommunikation, og det har i andre sikkert også. Derfor starter i næste uge en online talk serie, hvor jeg tager ud og interviewer nogle af vores kollegaer som arbejder med kommunikation.

Det kommer til at foregå på Facebook live, så i kan stille spørgsmål og vil efterfølgende blive embedded på pressefotografforbundet.dk, i tilfælde af at man ikke lige kunne se med, mens vi sendte live. Jeg kan ikke love, at jeg stiller alle jeres spørgsmål, tilgengæld kan det være jeg bruger nogle til næste interview. Udover interview kommer vi også til at se eksempler på hvilke opgaver man løser som kommunikationsmedarbejder i Plantorama, Københavns Stift mm.

Vi skal vidt omkring og starter i Tøndermarsken hos Ulrik Pedersen, hvor han er kommunikationskonsulent hos Tøndermarsk Initiativet. Tøndermarks initiativet går ud på at udvikle Tøndermarsken, så området bliver endnu mere attraktivt at besøge, bo og arbejde i.

Vi sender live fra Pressefotografforbundets Facebookside tirsdag d. 26/5 kl 16. Skulle du kende nogen PFér  som arbejder med kommunikation, og som måske vil være med, så send en mail til: info@angelinaowino.com

Kommentarer